Okutay'dan Eczacılar Günü ve Çiftçiler günü mesajı

Okutay Eczacılar günü dolayısı ile yayınladığı kutlama mesajında;  Sağlık hizmetlerinin halkımızın beklentilerine cevap verebilecek şekilde eksiksiz yürütülebilmesinde eczacılarımızda diğer sağlık personelimizle birlikte büyük bir sorumluluk üstlenmektedir diyen Okutay “Sağlık sektörünün önemli bir unsuru olan ilacın, üretimini ve vatandaşlara ulaştırılmasını sağlayan, kendini tüm insanlığın sağlığını düşünmeye adayan, sağlık hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan eczacılığı, özveri ve gayret içerisinde sürdürmekte olan tüm eczacılarımızın,``14 Mayıs Dünya Eczacılık Günü``nü kutluyor sağlık ve  esenlikler diliyorum`` dedi.

CHP Bartın Milletvekili Adayı Meliha Okutay'ın Dünya Çiftçiler Günü Mesajı

CHP Bartın Milletvekili Adayı Meliha OKUTAY 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü için bir kutlama mesajı yayınladı. Okutay mesajında “Bartında Türkiyede ve Dünya da alın terinin, onurun, vefakarlığın simgesi çiftlerimizin Dünya Çiftçiler Gününü kutluyorum.  Bugün Ülkemizde yaklaşık 3 milyon tarım işletmesi bulunmaktadır. 20 milyon civarında  insanımız  kırsal alanda yaşamaktadır. Bu insanlarımız her zaman fedakarlık, çalışkanlık, kanaatkarlık ve vatan sevgisinin somutlaştığı nüfus kesimimizi oluşturur. Üretim, ihracat, istihdam ve sanayinin temel ham madde ihtiyacını karşılaması gibi yönleri itibariyle büyük önem arz eden Tarım Sektörü, gıda güvenliği yönüyle içinde bulunduğumuz zaman dilimiyle çok daha önemli hala gelmiştir. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Köylü Milletin Efendisidir diyerek baş tacı ettiği çiftçilerimiz bugün zor koşullarda geçimlerini sürdürmekte ve hak ettikleri değeri görmemektedirler. Mevcut iktidarın tarım politikalarının ülkede tarımı ve çiftçiyi yok edecek seviyeye getirdiğini belirten Okutay Dünyadaki açlık ve dengesiz beslenme sorunlarının çözümü tarımsal üretimle mümkündür. Tarım sektörünü harekete geçirerek, üretimi gerçekleştirecek güç çiftçilerdir. Çiftçilerimiz bizim efendimizdir. Bu vesileyle bütün üreticilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler gününü kutlar, saygılar sunarım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.