Özçelik: Hükümet çipli pasaport ihalesini Fransızlar'a verdi

İLK YAPTIRIM OLARAK ÇİPLİ PASAPORT İHALESİ FRANSIZLARA VERİLDİ !

Özçelik açıklamasında“Fransa senatosunun inkar yasasını kabul etmesinin ardından hükümetimiz bir dizi yaptırımlarımız olacak dedi. Ama hemen ardından ilk yaptırım olarak “Çipli Pasaport ihalesi” Fransız firmasına verildi.

GÜVENLİ ÇİP ÇÖP'E, GÜVENSİZ ÇİP CEB'E !

Milli kuruluşumuz TUBİTAK 27 Milyon TL harcayarak Güvenilir Çip ürettiği halde, bu 'Güvenli Çip' çöpe, Fransız'ın 'Güvensiz Çip''i cebe “ durumu ortaya çıktı.

ÖZÜR DİLENECEKTİ - TAZMİNAT ÖDENECEKTİ FİYASKO OLDU !

Kuzey Irak'ta askerimizin başına çuval geçirdiler ! Sustuk.
Rotamızı Filistin, Yükümüz İnsani Yardım dedik ! Gazze'ye giderken Mavi Marmara insani yardım gemisine saldırıldı. 9 Türk vatandaşımız hayatını kaybetti. Özür dilenecekti. Tazminat ödenecekti. Fiyasko oldu ! Sustuk.
Güçlü bir devletiz, Ermeni Soykırımı İnkar Yasası'nı senatodan geçiremezler dedik. Maalesef geçti ve yine sustuk. Üstelik birde Çipli Pasaport ihalesini Fransız firmasına verdik.

VATAN İÇİN ÖLENE 63 BİN - HAİNLERE 123 BİN TAZMİNAT

Uludere'de sınır ihlali ve kaçakların ölümüyle sonuçlanan olayda kişi başı 123 Bin TL tazminat ödedik. Vatan için ölene 63 Bin, Hainlere 123 Bin tazminat verdik. Ya susuyoruz, ya ölüyoruz. Ya onurumuzdan veriyoruz. Ya malımızdan veriyoruz. Herşeye rağmen bu vatan bizim. Artık bir silkinip kendimize gelsek diyorum AKP” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.