Öne Çıkanlar Cemal Akın Bartınspor Bartın Üniversitesi Yılmaz Tunç Ereğli Bursa Bartın Belediye Başkanı 3 Kasım

Tunç 15 kişinin kaybolduğu Çaycuma'da

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, AK Parti Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Dursun ile birlikte Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Filyos çayı üzerinde bulunan köprünün çökmesi sonucunda olay yerine giderek, kurtarma çalışmalarını izledi ve ardından sulara gömülen minibüs içerisinde kaybolan kişiler arasında babası ve yeğeni bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen’in hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Milletvekili Tunç, beraberindekilerle birlikte yıkılan köprüde kurtarma çalışmalarını bir süre takip ettikten sonra, Çaycuma Kaymakamlığını ziyaret ederek, burada da Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman’dan kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.