Tunç Avara'da

Milletvekili Tunç, Avara ve çevresindeki muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda, Köydes Projesi için 2005-2012 yılları arasında 1000'i aşkın proje için toplam 80.000.000 TL tahsis ettiklerini, Suyu olmayan, yolu olmayan köyümüz kalmasın diye çalıştıklarını belirterek, “Köylerimize 2200 kilometre yol yaptık, bunun 1200 kilometresi asfalt, 1000 kilometresi stabilize, 70 km ye yakın beton parke yol çalışması gerçekleştirdik, 262 köyümüzde toplam 320 Ünitede içme suyu projesi gerçekleştirdik.” Dedi. 2013 yılında da Köydes Projesinin devam edeceğini belirten Milletvekili Tunç hedefimiz köylerimizi daha yaşanılabilir hale getirmektir, dedi. Toplantıya katılan muhtarlar da Milletvekili Tunç’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Muhtarlar ile yapılan toplantının ardından Milletvekili Tunç ve beraberindeki teşkilat mensupları Avara’ da bulunan esnaf ve kıraathaneleri tek tek dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti.

Anahtar Kelimeler:
Yılmaz TunçAvara
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.