Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Tunç Gürgenpınarı'nda

Milletvekili Tunç, beraberinde AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Başkan Yardımcıları Osman Turna, Ali Eyüpustaoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Dursun, Belediye Meclisi Üyesi Hasan Fırıncı ile birlikte Gürgenpınarı köyünü ziyaret ederek, köy kıraathanesinde vatandaşlarla çay sohbeti gerçekleştirdi. Bartın’da gerçekleştirilen hükümet yatırımları hakkında bilgi veren Milletvekili Tunç, “Bartın’ı her alanda geliştirmenin gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti iktidarı sayesinde ülkemiz bu gün çok daha kalkınmış ve demokrasisi güçlenmiş bir ülke haline geldi. 11 yıllık iktidarımızda gerçekleştirdiklerimiz, önümüzdeki 10 yılda gerçekleştireceklerimizin teminatı. Türkiye’yi 2023’de dünyanın lider ülkeleri arasında göreceğiz, milletimiz bize güvendikçe biz de milletimize hizmet yolunda hiç eksilmeyen bir şevkle çalışıyoruz” dedi.

Gürgenpınarı köyü sakinleri de Milletvekili Yılmaz Tunç ve beraberindeki teşkilat mensuplarına ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirterek, teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.