Tunç Pendik İlçe Kongresi'ne katıldı

Kurtköy Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresine İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’nun yanısıra, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Genel Merkez SKM Başkanı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, İstanbul Milletvekilleri,  İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş,  İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Pendik İlçe Kongresinde teşkilat mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılaşan Milletvekili Yılmaz Tunç, partinin kuruluşundan Bartın Milletvekili adaylığına kadar 6 yıl boyunca ilçe başkanlığını yaptığı Pendik ilçe teşkilatı mensuplarıyla biraraya gelerek onlarla sohbet etti.
Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Genel Merkez SKM Başkanı Mustafa Ataş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin’in konuşma yaptığı iki listenin yarıştığı kongrenin sonunda Turgay Kılıç Pendik İlçe Başkanlığına yeniden seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
amasralı+ 12 yıl önce

sayın vekil bırak bartını bırak amasra ilçe kongeresini git pendiğindeki kongerelere katıl orada mucadeleni yap sana ne elin amasrasının ilçe başkanlığı seçiminden zaten vekilliği bırakmtığında birdaha gelmiyeceğin ilçenin başkanlığı senin neyine gerek