Tunç, Terkehaliller ve Gökçekıran Köyü'nde

AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç, .24 Haziran Genel Seçimleri kapsamında seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç iftar programları, esnaf ziyaretleri, köy ziyaretleri yaparak 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatmayı sürdürüyor.

Köy ziyaretlerinde yoğun ilgi gören AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç, Bartın Merkez Terkehaliller ve Gökçekıran köyünde yaptığı toplantılarda 24 Haziran seçimlerinde muhalefetin yıkmak üzere vaatlerde bulunduğunu belirterek; “Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin “yerli otomobile ne gerek var” sözünü hatırlatarak “Türkiye kendi helikopterini yaptı, kendi savaş gemisini yaptı, kendi insansız hava aracını yaptı. Yerli otomobilini de yapar. Ve vatandaşına daha ucuz yerli otomobil kullanmasını sağlar.”dedi.

Bartın sanayi alanında büyümeye devam edecek.

Türkiye’nin son 16 yılda her alanda büyük bir mesafe kat ettiğini belirten Tunç, Hangi alana bakarsanız bakın, çiftçiyi destekliyoruz, fındık üreticisini destekliyoruz yeter ki çalışsın, hayvancılığı destekliyoruz, Bartın’daki çiftçimize büyük destek verdik. Sadece 50 milyon TL. fındık üreticimize destek verdik. Vermeye de devam edeceğiz. Bartın’da Organize Sanayi Bölgesinde Ak Parti’den önce orda kaç fabrika vardı. Size şunu söylüyorlar, muhalefetin Cumhurbaşkanı adayları ‘Ey Erdoğan sen bir tane fabrika mı yaptın?’ diyorlar. Bende onlara diyorum ki, gel buraya bak, şimdi OSB doldu. Şimdi yeni bölümde 100 hektarlık alanda 2. ilave alana OSB kurulacak. Ve 40 yeni fabrika kurulacak. Bunun trafosu hazırlanıyor. İnşallah Bartın’ın iş aş konusunda da büyümeye devam edecek.

400 yataklı hastanemizin temeli atılacak.

Bartın’da Üniversitesi’nin ilimize büyük katkılar sağladığını söyleyen Milletvekili Tunç, Sağlık alanında gelinen noktaya değinerek, 400 yataklı yeni Bartın Devlet Hastanesi’nin Sağlık Bakanımızın Bartın’a gelerek 400 yataklı hastanemizin temeli atılacağını 3 yılda tamamlanarak, hizmete açılacağını söyledi. Tunç, eskiden esnafımızdan 100 liranın 86 tl’si faize gidiyordu. Memura, emekliye maaş ödenemiyordu. Geriye kalan parayla 14 tl. ile yatırım yapamazsınız. AK Parti iktidarı ile yatırımlar hızlandı. Kirazlıköprü barajını 3 yılda bitirdik. Bartın’daki kültür merkezi kaç hükümet eskitti. Ama AK Parti sayesinde orayı da bitirerek, kısa sürede hizmete açtık. Bartın 1991 yılında il oldu, hükümet binası AK Parti dönemine yapıldı. Toplu konut konusunda Bartın’da büyük yatırımlar yapıldı.

Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozmalıyız

Muhalefet adaylarının eski sisteme döneceğiz, Recep Tayyip Erdoğan kaç tane fabrika yaptı? eleştirilerine Milletvekili Tunç, “ Şimdi gelin Bartın’a bakın. Bartın’a büyük yatırımlar yapıldı. Şimdi OSB’yi genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Bartın’a yeni fabrikalar gelecek. OSB’nin enerjisi, altyapısı her şeyi hazır, ve 40 tane fabrikaya buraya getireceğiz. Buradaki köydeki yaşayan vatandaşlarımıza iş aş vereceğiz. Eski sisteme geri dönülecek olursak, gelirimizin yüzde 86 lira faize gider, geriye kalan parayla hiçbir şey yapamayız. Onun için 24 Haziran seçimleri bizim için çok önemlidir. Üzerimizde oynanan oyunların bozulması için hep birlikte; Vakit Türkiye Vakti! Vakit Bartın Vakti! olacak.”dedi.

Anahtar Kelimeler:
GökçekıranTerkehaliller
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.