Tunç ve Kalay Amasra'da

Ak Parti Bartın milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay ilçe merkezlerindeki seçim çalışmalarını sürdüyor. Amasra ve köylerinin muhtarları ile bir araya gelen Tunç ve Kalay Amasra ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Ali Kartal, İl Genel Meclis Üyesi Uğur Timur , Ak Parti Milletvekili aday adayı Muzaffer Yelkenci, eski Amasra Belediye Başkanı Ali Yıldırım, Amasra İlçe Teşkilatı üyeleri ve muhtarların katıldığı toplantıya basın mensuplarının da ilgisi hayli yoğundu. Turkuaz Balık Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltıya birçok muhtarda katılarak Amasra ve köyleri içine yeni dönemde gerçekleşecek projeler hakkında bilgi sahibi oldu.

Tünel projesi Amasra için çılgın bir proje!

Ak Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, Amasra tüneli ile Amasra’ya ulaşımın çok daha rahat olacağını dile getirdi. Amasra için tünelin çılgın bir proje olacağını vurgulayan Tunç, ayrıca Amasra Limanı yolcu iskelesinin de yatırım programına alındığını ve ustalık döneminde inşa edileceğini söyledi. Yolcu iskelesinin kurulması ile turistlerin kara yolu haricinde deniz yolunu da alternatif olarak kullanacağını belirten Tunç, “Amasra’mız Bartın’ımızın ve Türkiye’mizin incisidir. Yolcu iskelesi kurulduktan sonra Amasra’ya gelen turist sayısıda artacak ve ticaret canlanacak” dedi. Ustalık döneminde Bartın’a 783 milyon TLyatırım yapılmasının planlandığını müjdesini veren Tunç, hizmetlerinde aynı şekilde devam edeceğini belirtti. Tunç ve Kalay kahvaltı sonrasında çarşıdaki esnafları ziyaret ederek 12 Haziran seçimleri için destek istedi. 

Tunç  ve Kalay STK ziyaretlerine devam ediyor


Bartın’daki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Ak Parti Bartın Milletvekili adayları  Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay, STK’ların Bartın için önemli olduğunu söyledi.

Sabah kahvaltı ve esnaf ziyaretlerine devam eden ve akşamda köy ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Bartın Milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay, merkezdeki STK’ları da ihmal etmiyor. Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği ziyaretlerde ilk olarak BAKİAD’ı ziyaret eden adaylar daha sonra DİVA-SEN ve DİYANET-SEN’i ziyaret ettiler.

BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt ile bir süre sohbet eden adaylar ve teşkilat mensupları  seçim süreci ile ilgili Türkiye’nin 2023 hedefi kapsamında Bartın’ın da çılgın projelere ihtiyacı olduğunu söylediler. Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç,” Bartın’ı her alanda kalkındırmak için mücadele veriyoruz ve Ak Partinin ustalık döneminde de devam edeceğiz” dedi. Yılmaz Tunç, “BAKİAD Bartın’ımızda en aktif STK’larından biri ve sizler Bartın’ın gelişmesi ve büyümesi açısından çok etkin bir şekilde çalışıyorsunuz” dedi.

STK’ların demokrasi ve özgürlüklerin kazanımı açısından önemli rol oynadığını söyleyen milletvekili adayı Yılmaz Tunç, Ak Parti İktidarında STK’lar ile ilgili önemli değişikliklerin olduğunu söyledi. STK ziyaretlerinin ardından adaylar merkeze bağlı Ecikler, Ustaoğlu ve Celilbeyoğlu köylerindeki köy kahvehanelerini ziyaret ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
koboy 13 yıl önce

sayın vekil millet vekili olduğunda akpartili olmadığında altta kalanın canı çıksın diye düşünenlere örnek olsun fotoğraf karesinde birisi var amasra il genel meclisi eski üyesi hikmet bey okadar dışlamanıza rağmen yine yemeye gelmiş ve o insanların akpartililiği takdir etmek gerek sizi aday yapmasalardı acaba ne kadar akp li olurdunuz birde onu düşünüyorum hikmet beyi severdim ama şimdi sayğı duyorum slm.

Avatar
saddam 13 yıl önce

sn vekil kahvaltı düzenliyorsunuz iyide kahvaltılarda eski belediye baş.il genel meclisi üyeleri eski belediye meclisi üyelerini malesef göremiyoruz ancak amasra gibi size oy vermek istemeyen yerlerde bila mecburu eskileride kahvaltıya çağırmak ihtiyacını duydunuz dimi ama amasradaki eski iki il genel meclis üyeleri adam gibi adamdır kendilerini takdir ediyorum amasramıza cok güzel hizmetler yaptılar amasra bu iki encümeni hiç unutmayacaktır