Öne Çıkanlar Kurban Bayramı Taekwondo Şiremirçavuş Ellibaş Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Karabük Amasra Sezai

Üzerimize düşeni yapmaya hazırız

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, geçtiğimiz haftalarda çıkan yangın sonucu kül olan Atılım Küçük Sanayi Sitesindeki Pody Yatak Fabrikası’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. İsmail Kalafat ve Selçuk Kanal’ a ait yatak ve baza üretimi yapan fabrikanın yanan binasında incelemelerde bulunan Rıza Yalçınkaya, böylesine büyük bir felakette can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu söyledi. Fabrikanın sahiplerinden olay hakkında bilgilerde alan Yalçınkaya, daha sonra Atılım Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Ateş’ i ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti. Fabrikanın yeniden üretime başlaması için elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu belirten Rıza Yalçınkaya, işveren ve işçilerin mağdur olmaması için üzerine düşeni yapacağının sözünü verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turgut 12 yıl önce

Şırnaktan sonra Türkiyenin mevduatta en fakir ili BARTIN oldu.Sayın Yalçınkaya ve Sayın TUNÇ'un bu konuyu yeterince Mecliste gündeme getiremediğinizi düşünüyoruz.
OSB büyütülmeli, Teşvik yasası zaten komple bir facia resmen ucube denebilir.Bizden daha gelişmiş iller teşvikten bizden daha öncelikli yararlanıyor.Kastamonu,Ordu,Koca Samsun,Trabzon,Malatya,Elazığ,Koca sanayisiyle Urfa bizden daha öncelikli teşvikten yararlanıyor.Gazianteple sanayisiyle,Konya sanayisiyle Bartın Sanayisi bir tutulmuş olcak ki bu iilerle beraber yani 3.DERECE gelişmiş iller kategorisnde sayılmışız.
Bizim hukukçu vekillerimiz teşvik yasası çıkarken nerde idi acaba?Yani anteple,konya ile bir sayılmışız,
samsun,trabzon ise bizden daha az gelişmiş imiş.
Yasayı bu hali ile mantığa sığdırmak mümkün görünmüyor.Memleketteki sanayi odalarıda yasadan memnun olacaklar ki hiç kimseden ses seda yok.
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Gerçektende SAHİPSİZSİN BARTIN..yanlış isem bu konuda uyarın.