Yelkenci'den Kurucaşile'ye Ambargo
Foto galeriye git
YELKENCİ SAHİLDE ESTİ, GÜRLEDİ


AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç ve Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci hafta sonu Kurucaşile ilçesinde adeta esti gürledi.

7 Haziran’da yapılan genel seçimler öncesinde çalışmalarına hız veren Ak Parti heyeti Sahilde bulunan ilçe ve köylere çıkarma yaptı. Ak Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci, Ak Parti Bartın Tanıtım Medya Başkanı Murat Yıldırım ve teşkilat üyeleri ile birlikte ilk olarak Kurucaşile ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldiler. Esnafları ziyaret eden Yelkenci, doğup büyüdüğü kentten tam not aldı.

KAHVALTIYA KATILDI

Ak Parti Milletvekili Yılmaz Tunç ve Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci Kurucaşile Ak Parti Kadın Kolları yönetimi tarafından düzenlenen Kahvaltılı toplantıya katıldılar. Milletvekili Adayları Tunç ve Yelkenci 7 Haziran seçimlerinden kadınlardan destek istedi.

AHŞAP TEKNE VE YAT ATÖLYELERİNİ GEZDİ

Esnaf ziyaretinin sonrasında Kurucaşile ilçesi limanında bulunan Ahşap Tekne ve Yat Atölyelerini gezen Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci, yat ustalarıyla sohbet edip sorunlarını dinledi. Osmanlı’dan kalan mirasın Kurucaşile ilçesinde olduğunu dikkat çeken Yelkenci, “Ahşap Tekne ve Yat yapımında dünyada önemli merkezlere hizmet eden Kurucaşile ve Tekkeönündeki ustalarımızın yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Bunları çözme noktasında Ak Parti Hükümetimiz önemli çalışmalar yaptı. En önemli Ahşap tekne yat atölyelerinin bir araya toplanabilmesi için kooperatifle birlikte ortak çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerin desteğine ihtiyacım var. Ak Parti şu anda 2-0’a gidiyor. Hep birlikte Bartın’ı hak ettiği yere taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.

DİZLERMEZECİ KÖYÜ YELKENCİ İZDİHAMI

Daha sonra Ak Parti Milletvekili Yılmaz Tunç, Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci teşkilat üyeleri Kurucaşile ilçesine bağlı Dizlermezeci köyüne giderek, burada vatandaşlarla bir araya geldiler. Kahve önünde yapılan toplantıya vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

“BEN SİZİN EVLADINIZIM”

Dizlermezeci köyünde konuşma yapan Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci, “Kurucaşile ilçemiz Bartın’ımızın güzide ilçelerinden bir tanesidir. Buranın en büyük sorunu yoldu, ama Ak Parti ile birlikte tüneller duble yollar yapılmaya başlandı. Şimdi Dizlermezeci köyünden Kurucaşile’ye kadar devam eden Duble Yol çalışmasının ihalesi yapıldı. Yol tamamlanınca Kurucaşile ilçemiz daha da gelişecektir. Bizim buraya yaptığımız hizmetler devam ediyor. Şimdi 7 Haziran’da sandık başına gideceğiz. Sizlerin desteğiyle Bartın’da Ak Parti 2-0’a çok yakın, ‘Ben sizin evladınızım’ desteğinizi bekliyorum.”dedi.

Milletvekili Yılmaz Tunç Karadeniz Sahil yolunun hızlı bir şekilde ilerlediğini ifade ederek, köylere de önemli yatırımlar yapıldığını söyledi.

ÇAKRAZ’DA YELKENCİ HAVASI

Dizlermezeci köyü ziyaretinin sonrasında Amasra ilçesine bağlı Çakraz’a geçen Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci, burada vatandaşlarla sohbet ederek destek istedi. Çakraz’ın turizm açısından önemli bir yer olduğunu ifade eden Yelkenci, “Desteğini bekliyorum, hep birlikte Bartın için çalışacağız”dedi.

KANATLI VE MEYDAN KÖYÜNE ZİYARET

Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci daha sonra Kurucaşile ilçesine bağlı Kanatlı ve Meydan köylerine geçti. Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı. Yelkenci, Ak Parti’nin 2-0’a çok yakın olduğunu belirterek, destek istedi.

KARAMAN VE TEKKEÖNÜ YELKENCİYİ BAĞRINA BASTI

Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci ve İl Genel Meclisi Üyesi Murat Erfındık daha sonra Karaman ve Tekköüne geçtiler. Vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci 7 Haziran Seçimlerinde destek istedi.

KAPISUYU VE AYDOĞUMUŞ KÖYLERİNİ ZİYARET

Pazar günü de Kurucaşile ilçesindeki gezilerini sürdüren Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci, İlçeye bağlı Kapısuyu sahilindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Kahvehanelerde oturan vatandaşlarla selamlaşan Yelkenci, destek istedi. Haftasonu yapılan yoğun ziyaretlerinin son durağı olarak Aydoğmuş Köyü olarak belirleyen Yelkenci, vatandaşların Ak Partiye karşı büyük ilgi gösterdiğini belirterek Bartın’ın 2-0’a çok yakın olduğunu ifade etti.

TUNÇ: KURUCAŞİLE'YE ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTIK

Bartın-Kurucaşile yolunda önemli çalışmalar yapıldığını belirten Milletvekili Tunç, "Bartın-Çakraz arasında bölünmüş yolu tamamladık. Halen Çakraz-Kurucaşile arasında da yol çalışmalarımız devam ediyor. 5 adet tünel, 2 adet viyadük, 10 adet köprü inşa edilecek olan bu yolda Avara tüneli ulaşıma açıldı, Cumayanı tüneli ve Dizlermezeci viyadüğü tamamlanmak üzere" dedi.

Bartın-Kurucaşile yolunun 60 km den 45 km’ye düşeceğini belirten Milletvekili Tunç; "25 kilometrelik kısmın tamamlandığını geriye kalan 20 kilometrelik kısmı da tamamladıktan sonra Bartın-Kurucaşile arası 1,5 saatten 25 dk’ya düşecek" dedi. Milletvekili Tunç, önümüzdeki günlerde Çakraz-Kurucaşile arasının ikmal ihalesinin gerçekleşeceğini belirterek, çalışmaların hızlanacağını, ardından da Kurucaşile-Kastamonu Cide arasındaki bölümün yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Kurucaşileliler ve esnaflar, Milletvekili adayları Tunç ve Yelkenciye ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını belirterek, teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
amborgo 9 yıl önce

EDİTÖR NOTU: İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER

Avatar
ambargo @amborgo 9 yıl önce

sn editör; yorum metnini yayınlamadığınız için ben teşekkür ederim (editör: yorumunuz bana yönelikti. ilginize teşekkür ederim)

Avatar
köylü şaban.. 9 yıl önce

çok güldüm yine.. sayın yelkenci maddi manevi her türlü imkanlarla çalışıyor. kurucaşile'liler kendilerine hizmet getiremeyen sayın tunç' değil sayın yelkenci'ye oy verecek. ama yine sayın yılmaz tunç seçilecek sayın yelkenci seçilemeyecek.. ve iktidar olabilirlerse, yine hizmetler kurucaşile'ye değil ulus'a gidecek.. haydi kurucaşile kaybedilecek bir 4 yıl için daha akp'ye..

Avatar
çok güldüm valla @köylü şaban.. 9 yıl önce

kurucaşileye hiç gittiniz mi bilmiyorum. yapılan yatırımları görmezden gelmek biraz insafsızlık gibi geliyor bana

Avatar
Gerçek köylü 9 yıl önce

Köylü Şaban efendi senin bütün yorumlarını okuyorum. Sen köylü filan değilsin,sen şehirde oturan ve AK Partinin köylere yaptığı hizmetlerden bihaber birisin. Köylere yolun,suyun,çocuk parkının,okulların ve daha birçok hizmetin bu hükümet tarafından yapıldığını bilmiyorsun yada işine gelmediği için bilmek istemiyorsun. Yiğidi öldür ama dürüst ol hakkını yeme emi şaban ağa!

Avatar
koylu saban.. @çok güldüm valla 9 yıl önce

yatirim diye vurguladiginiz yol ise hayirli olsun hayirli yolculuklar herkese.. ben cahilim ozur dilerim ama kurucasilede kapanan adliyeyi hatirlatmak isterim size.. yine cahil
ligime verin ama o bolgede surekli gitmeme ragmen bolge halkinin ihtiyaclarina cevap verecek yatirim goremedim.. tabi akp vekil adaylarinin her secim doneminde yaptiklari "kurucasileyi ahsap yat gemi imalatinin gozde bir yeri yapacagiz" vaatlerini yatirim sayiyorsaniz ona benim degil ama kurucasilelilerin 7 haziranda gur bir sesi olacaktir.. saygilarimla..

Avatar
izzet pamuk 9 yıl önce

Tekkeönü ve kurucaşileye hiçbir yatırım istemeyen yılmaz tunc iki yüzlü akpe hükümeti.yelkenciyi kullanıp oy calmanın peşinde.yazık buranın milletine,tr.nin en zawallı bölgesi o yol hiç bir zaman bitmeyecek.secimden sonra kimse olmayacak.

Avatar
köylü şaban.. @Gerçek köylü 9 yıl önce

sizde haklısınız ne diyeyim.. ama unuttuğunuz veya bilipte yazmadığınız şeyler var.. mesele mugada ve çakır bölgesindeki 18 köyün su sorunu mesela.. özel idarenin köylere hizmet götürmek için kullandığı bütçeden okul yaparsanız bu 18 köye su götüremezsiniz.. ha yol yapılıyor derseniz yol ne ya.. şimdi yapılır bozulur yine yapılır.. olmadı yine bozulur yine yapılır bu övünçmüdür yani bu yatırımmıdır yani.. köylerimizin diz boyu sorunları hala devam etmekte.. plansız programsız yatırımlarla mesela 3 km.lik yolun 500 mt.si yapılıyor gerisi seneye yapılır deniyor.. bumudur yani hizmet.. allah doğruların ve doğrunun yanındadır.. siyaseten eksik yapılan şeyleri yapılmayan şeyleri yapılmış gibi anlatmak göstermek günahtır.. bunu hem allah sorar hem kulları sorar.. hem de gümbür gümbür. hem de çok yakında.. 7 haziranda.. saygılarımla..