Yıkılan Karaman Köprüsü Yeniden Yapılacak

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın-Kurucaşile karayolu üzerinde geçtiğimiz ay meydana gelen selde yıkılan Karaman Köprüsünün kısa sürede yapımına başlanacağını ve hızlı bir şekilde inşaatın tamamlanacağını söyledi.

İlgili Foto Galeriye Git

Geçtiğimiz ay meydana gelen sel afetinde Karaman Köprüsü yıkılmış ve Bartın-Kurucaşile-Cide karayolu ulaşıma kapanmıştı, birkaç gün süren çalışmanın ardından servis yolu ile ulaşım sağlanmış, ancak önceki gün meydana gelen sel nedeniyle yeni yapılan servis yolu da selde hasar görerek yol tekrar ulaşıma kapandı. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Milletvekili Yılmaz Tunç, yeni servis yolunun yapımı için çalışmaları başlattıklarını, Karayolları Bölge Müdürlüğünden beton baksların temin edildiğini ve kısa sürede geçici olarak yolun ulaşıma açılmasını sağlayacaklarını söyledi. Asıl kalıcı çözümünü yeni köprünün yapılması ile sağlanacağını belirten Milletvekili Tunç, Karaman Köprüsünün yapımı ile ilgili proje çalışmaları ve zemin etüdünü yaptıklarını, yapım ihalesinin ardından köprünün yapımına başlanacağını, 82 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde üç açıklıklı, kenarlarından yaya kaldırımı da yer alacak şekilde inşa edilecek olan Karaman Köprüsünün inşaatının bir an önce tamamlanması için gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.

Milletvekili Tunç, Karaman Köprüsü ile birlikte, aynı iş kapsamında Curunlu köyündeki heyelanlı bölümünde yeniden yapılmasını sağlayacaklarını, Kanatlı-Meydan-Karaman-Curunlu-Tekkeönü köylerinden geçen karayolunun kaza kara noktası olan yerlerde de çalışmaların yapılacağını sözlerine ekledi.   

Anahtar Kelimeler:
KurucaşileKaraman
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.