15 Temmuz Küçükler Basketbol Turnuvası

Bartın'da 15 Temmuz 2016 günü yaşanan ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yapılan saldırıda hayatını kaybeden 248 demokrasi şehidimizin ve ülkemiz için şehit düşmüş tüm vatan sevdalısı şehitlerimizin anısını yaşatmak amacıyla basketbol maçları yapıldı.

Maçları Gençlik Hizmetleri İl spor Müdürü vekili Ertan ORHAN ,Gençlik Merkezi Müdürü Muammer KAYA , Kurcaşile İlçe  Spor Müdürü Burhan ÇETİN, Basketbol Federasyonu il temsilcisi Aydın KÜKNER  ve çok sayıda sporcu velisi tarafından ilgiyle izlendi. Küçük Sporcuların centilmen ve oldukça hırslı oyunları izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Bartın Gençlik Hizmetleri il spor Müdürlüğüne bağlı Ömertepesi kapalı spor salonunda oynanan turnuva iki gün sürdü.Kızlar ve Erkekler kategorisinde oynanan Maçlar sonunda Kızlarda Bartın Belediyesi birinci Bartın Üniversitesi 2'inci oldu.Erkekler de ise Birinci Bartın Üniversitesi İkinci Bartın Belediyesi oldu.

Ödül törenine 1 dakikalık şehitlerimiz anısına yapılan saygı duruşundan sonra bir konuşma yapan Gençlik Hizmeleri ve İl Spor Müdür Vekili Ertan ORHAN şunları söyledi. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, ve tüm terör olaylarında şehitlik mertebesine ulaşmış şehitlerimizin anısına düzenlenen 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ BASKETBOL TURNUVASI’ na katılan takımlarımızı , sporcularımızı ve maçları izlemeye gelen değerli sporcu velilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.” dedi.

Turnuvada ikinci ve Üçüncü olan sporcuların madalyaları tören sonunda verildi.Birincilerin madalyaları 15 Temmuz Cumartesi günü  yapılacak törende verilecek.

Anahtar Kelimeler:
Bartın Üniversitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.