Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

2.Lig öncesi yeni forma

Bilindiği gibi filenin sultanları Bartın Polis Gücü Spor Kulübünün Bayan Voleybol Takımının başarılı sporcuları son maçlarını da 3-1 lik skor ile alarak Bayanlar Aroma 3.Ligi C grubundaki mücadelesini lider olarak tamamlayarak play offlara katılma hakkı kazanmıştı. Play offlara katılmak için Afyon iline giden Bartın Polis Gücü Spor Kulübünün Bayan Voleybol Takımının başarılı sporcuları için özel olarak formalar hazırlatıldı. Kırmızı Syah ve Beyaz renklerden oluşan ve özel olarak hazırlatılan formaları Bartın Polis Gücü Spor Kulübünün Bayan Voleybol Takımının play off maçlarında giymeleri beklenirken kendilerine formaların yanı sıra antrenman tişort ve şortları da hediye edildi.

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK geçtiğimiz günlerde de Bartın Polis Gücü Spor Kulübünün Bayan Voleybol Takımının başarılı sporcularını antrenmanlarında ziyaret ederek yine Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından kendileri için özel olarak hazırlatılan eşofman takımlarını ve voleybol toplarını hediye etmişti. Bartın Polis Gücü Spor Kulübünün sporcuları da Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK ‘ a gerek ziyaretten gerek ise Bartın Emniyet Müdürlüğü ‘nün kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmişlerdi.

Afyon Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak play-off maçların programı:
15.04.2013 - 15:00 Bartın Polisgücü - Yeni Hendek
16.04.2013 - 15:00 Tarsus Bld. - Bartın Polisgücü
17.04.2013 - 12:00 Anemon Hotel - Bartın Polisgücü

Anahtar Kelimeler:
Bayanlar Voleybol
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.