Abdipaşa ve Kumluca'ya 750 Bin TL Ödenek

Milletvekili Tunç, Abdipaşa Beldesi Sentetik Çim Yüzeyli Futbol sahası için 400 bin lira, Kumluca Beldesi Futbol Sahası için de 350 bin lira ödenek ayrıldığını belirterek, her iki sahanın imar ve proje çalışmalarının ardından yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın Bartın ziyaretinde müjdesini verdiği Ulus, Amasra ve Kurucaşile İlçeleri ile Abdipaşa ve Kumluca beldeleri Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahalarının yapımı ile ilgili olarak Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından gerekli ödeneklerin ayrıldığını belirten Milletvekili Tunç; Amasra için 570 bin lira, Ulus için 600 bin lira, Kurucaşile çin 471 bin lira, Abdipaşa için 400 bin lira ve Kumluca için 350 bin lira ödeneğin Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne aktarıldığını, önümüzdeki günlerde yapılacak ihalelerin ardından çalışmalara başlanacağını açıkladı. Tunç, ödenekler için Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
KumlucaAbdipaşa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.