Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Altınçubuk müjdeyi verdi

İnişli çıkışlı grafik sergileyen Bartınspor'un bu formsuzluğunun seyirci desteğinin az olmasından da kaynaklandığı söyleniyor. Bu karmaşık duruma dur diyen Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Turgut Altınçubuk, Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığı girişimler sonucunda Ömertepesi Futbol Sahasında oynama iznini kopardı. Gerekli eksiklikleri bir an evvel tamamlama çalışmalarına başlayan Altınçubuk, maç gününe kadar sahanın hazır hale getirileceğini bildirdi. Bartınspor'un il takımı olduğunu ve seyircisinden uzak olmasının dezavantaj olduğunu kaydeden Altınçubuk, "Atatürk stadyumumuzun tadilatta olması ve Ömertepesi Futbol Sahasındaki eksiklikler nedeniyle takımımız maçlarını Çaycuma'da oynamak zorunda kaldılar. 6 haftadır seyircisinden yoksun olarak mücadele eden Bartınspor'umuz için çalışmalarımızda son noktaya geldik. Türkiye Futbol Federasyonuyla yaptığımız görüşmeler ve girişimler sonucunda Ömertepesi Futbol Sahasındaki eksikliklerin giderileceğinin sözünü verdik ve yoğun uğraşlar sonucunda müsabakalara elverişlidir iznini aldık. Bizler futbolumuza destek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. İnşallah bu avantaj, takımımızın ligdeki durumunu etkiler. Bizler her zaman onların başarılı olmasını istiyoruz. Bartınspor Başkanı Ercan Aydın da benle görüşecek teşekkür etti. Bu hafta Ömertepesinde oynayacakları Geredespor karşısında kendi seyircilerinin önünde oynayacaklar. Umarım galip gelen taraf olurlar. Türkiye Futbol Federasyonuna, bize saha konusunda yardımcı oldukları için teşekkür ediyorum. Bartınspor'umuzun taraftarını da bu Pazar oynanacak olan Geredespor maçına davet etiyorum" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.