ASKF’dan Kartal'a ziyaret

Ziyarete Bartın Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Turgut Altınçubuk,Yönetim Kurulu Üyeleri ASKF Başkan Yardımcısı Orhan Üstünbaş, ASKF Genel Sekreteri İlkay Aydınoğlu, Mali Sekreter Reşat Günay, Eğitim Sekreteri Ahmet Orhan ve Denetleme kurulu Üyesi İsmail Ekerbiçer katıldı. Yapılan ziyarette İl Genel Meclis Başkanlık Divan Üyesi Sefai Dikyurt’ta yer aldı. İl Genel Başkanı Ali Kartal’ı makamında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden ASKF Genel Başkanı Turgut Altınçubuk, takımlara destek verilmesi için bu yılda malzeme yardımı yapılmasını talep etti. Konuyla ilgili görüşlerini İl Genel Meclis Başkanına aktaran Altınçubuk; “ Geçen yıl Bartın’da faaliyet gösteren tüm amatör kulüplerimize İl Özel İdare tarafından A’dan Z’ye malzeme yardımı yapıldı. Buda takımlarımızın ciddi anlamda sıkıntılarını ortadan kaldırdı. Takımlarımızın bir çoğu maddi anlamda sıkıntı çekiyor. Bir çok yönetici lisanlarını kendi cebinden harcayarak yaptırıyor. Bir çok kulübümüzün malzemeye ihtiyacı var. Bartın’da yaklaşık 2 bin lisanslı sporcumuz var. Bütün takım ve sporcularımızın daha iyi şartlarda mücadele etmesi ve ligi bitirmesi için bu yılda ciddi anlamda malzeme yardımı verilmesini istiyoruz” dedi.

“Malzeme yardımı yapacağız”

Bartın İl Genel Meclis Başkanı Ali Kartal ise amatörü önemsediklerini ve ellerinden gelen tüm desteği Vali Ali Çınar’ın emirleri doğrultusunda yapacaklarını söyledi. Meclis Başkanı Kartal, 2013 yatırım programında belli olan faal olan kulüplere malzeme yardımı yapılacağı müjdesini verdi.Amatör sporlara büyük önem verildiğini dile getiren İl Genel Meclis Başkanı Ali Kartal ; “ Sporun her türlüsünü desteklemek gerek. Bizde her yıl amatör spor kulüplerine destekte bulunuyoruz. İmkanımız ölçüsünde Bartın’da faal olan tüm kulüplerimize bu yılda spor malzemeleri yardımı yapacağız. Amatör sporun daha yaygın ve daha çok sporcuya ulaşması bakımından güzel bir yanı var. O nedenle Amatör Spor Kulüplerini destekliyoruz. Amacımız gençlerimizin iyi bir ortamda spor yapmalarını sağlamak ” diye konuştu. İl özel İdareden kulüplere malzeme yardımı konusunda İl genel Meclis Başkanı Ali kartal ile görüşen ASKF Genel Başkanı Turgut Altınçubuk ziyarette üzerinde adının yazılı olduğu 74 numaralı Türk Milli Takım formasını hediye etti.

Anahtar Kelimeler:
ASKF
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.