Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

ASKF’den hayırlı olsun ziyaretleri
ASKF’den Dönmez'e hayırlı olsun ziyareti

Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), görevlerine başlayan belediye başkanlarına “ hayırlı olsun” ziyaretlerini sürdürüyor. Bartın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Turgut Altınçubuk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez’i ziyaret ettiler. Dönmez’in yakın ilgi gösterdiği ASKF heyeti, başkan’a “ hayırlı olsun” dileğinde bulunurken beldedeki sportif faaliyetlere de katkı istedi.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Turgut Altınçubuk beraberinde yönetim kurulu üyeleri Reşat Günay, İlkay Aydınoğlu ve İsmail Ekerbiçer Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez’i makamında ziyarete ederek “ hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette yeniden Başkan seçilen Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez’le futbolla ilgili görüş alışverişinde bulundular. . Makamında ASKF yönetimini kabul eden Başkan Dönmez’e yönetim kurulu adına bir buket çiçek veren Altınçubuk, hayırlı olsun temennisinde bulundu. ASFK Genel Başkanı Turgut Altınçubuk ziyarette Başkan Dönmez’a beldede ki sportif faaliyetlere de katkı istedi. Altınçubuk, Abdipaşaspor’un en az alt kategorilere katılarak belde de futbolun yeniden canlandırılması için Başkan Yaşar Dönmez’den katkıların devam etmesi ricasında bulundu. Apdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez sporun beldede gelişmesi için çalışmalar yaptıklarını belirterek, önce tesis yapımı için çaba harcadıklarını söyledi. Dönmez, “ Abdipaşa Beldesi sentetik çim yüzeyli futbol sahası ve tribün yapımı ihalesinin 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. Beldemize futbol sahasının yapılmasında öncülük eden Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç ve Milletvekilimiz Sayın Yılmaz Tunç’a teşekkür ediyorum. Ayrıca çim sahamızın yapılması konusunda çaba harcayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ali Özdemir’e de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ulus Belediye Başkan’ı Uzun’a ziyaret

Bartın ASKF Heyeti, Abdipaşa Belediyesi ziyaretinin ardından göreve yeni seçilen Ulus İlçe Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’a da ziyaret ederek “ hayırlı olsun “ dileğinde bulundu. Uzun’un yakın ilgi gösterdiği ASKF Heyeti, Başkan’a spora yatırım yapmasını ve futbolun alt yapısını yeniden oluşturmasını istedi.

Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Turgut Altınçubuk, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Reşat Günay, İlkay Aydınoğlu ve İsmail Ekerbiçer’den oluşan heyet Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. ASKF genel Başkanı Turgut Altınçubuk ziyarette ilçedeki spor faaliyetlerine Başkan uzun’dan katkı istedi. Ulusçınarspor’un alt yapıya eğilmesini isteyen Altınçubuk, alt yapıların yeniden oluşturması konusunda da Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun’dan destek beklediklerini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ulus Belediye başkanı Hasan Hüseyin uzun, ilçemizde sporun gelişmesi hizmetlere ağırlık vereceklerini ifade ederek teşekkür etti. Uzun, önümüzdeki günlerde ilçenin atıl durumda bırakılan spor tesislerini yeniden projelendirilerek ilçeye kazandırılacağını söyledi. Elde edilen verilere göre de mevcut sportif yapının daha da iyileştirilmesi için gayret göstereceklerini belirten uzun;“ Oteli yeniden projelendirerek orayı sporcu kamp merkezi haline getireceğiz. Otel’in altında 2 futbol sahası, 1 tensi sahası, birde yüzme havuzu var. İkinci sahası sentetik çim yüzeyli saha yaparak Ulus İlçesine kazandıracağız. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bir proje sunarak kapalı halı saha yapacağız. İlçeye Turizme katkı sağlayacak bir yer haline gelmesi gerek Biz tüm gayretimizle yeni projelerle ilçeyi bir spor merkezi haline getirmek istiyoruz” dedi. Mevcut spor kulübünün alt yapıya eğilmesi konusunda da düşüncelerini açıklayan Belediye Başkanı Uzun; “ Ulusçınarspor Ulus’un markası olacak. Ulus doğa turizmin baş şehri. Doğa cenneti içersinde bir pazara dunulmamış. İşlenmesi gerek. Doğanın bir nimeti var. Takımımız ismini doğadan almış. Ulus’un çınarı. Ulusçınarspor için çok projelerim var. Ulusun önünde giden bir tanıtım olacak. Ulusçınarspor adı altında bir alt yapı oluşturacağız. Ulus’ta alt yapı için Beden Eğitimi Öğretmenleriyle bir toplantı yapacağız. Onlarla bir işbirliği içerisinde, birlikte Ulusçınarspor’u bir yerlere taşımaya çalışacağız. Her işi uzmana bırakmak lazım. Alaplı Belediyesinde spor yöneticiliği yaptım. Zonguldak’da Alaplıspor’u başarıya ulaştırdık. Alaplıspor’dan bir çok profesyonel takıma oyuncu verdik. Türk Futboluna Alaplıspor’dan oyuncu kazandırdık. 20 Yıl Alaplı Belediyesinde spor yöneticiliği yaptım ve futbol konusunda da bilgi birikimim oldu. Alaplı belediyesinde büyük tecrübeler edindim.Orada spor konusunda edindiğim tecrübelerimle Ulusçınarspor’a katkı sağlayacağım.” Dedi.

M.Bayraktar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.