Bartın'da Türkiye Karması Heyecanı

TMVFL Türkiye Karması, Şehit Uğur Akyer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin daveti üzerine Bartın'a geldi ve 2 dostluk maçı oynadı.

İlgili Foto Galeriye Git

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Federasyonu(TMVFL) önemli bir sosyal proje daha gerçekleştirdi. TMVFL Federasyonu tarafından kurulan Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi Türkiye Karması, Yenişar Mahallesi Şehit Uğur Akyer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin daveti üzerine Bartın’a geldi.

"MAÇLAR KOZCAĞIZ VE BARTIN'DA OYNANDI"

20-21 Ocak tarihlerinde Bartın'da Şehit Uğur Akyer ve tüm şehitlerimiz anısına Bartın Valiliği, Bartın Belediyesi, Bartın İl Özel İdare ve TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu bünyesinde düzenlenen anma etkinlikleri kapsamında Bartın ve Kozcağız'da 2 karşılaşma oynandı. 20 Ocak 1989'da meydana gelen kazada kaybettiğimiz Samsunsporlu futbol şehitlerinin de unutulmadığı maçlarda süper ligde top koşturmuş ünlü simalar da yer aldı.

TMVFL Türkiye Karması Kozcağız'da 20 Ocak’ta Şehit Uğur Akyer Veteranlar ile oydadıkları maçın öncesinde şehidimizin mezarına giderek dua ettiler. Maçın ardında da Amasra'da düzenlenen gala gecesine katıldılar. Gecede federasyon toplantısı da gerçekleştirilirken ödül töreni de yapıldı.

MVFL Türkiye Karması 21 Ocak’ta da Bartın İl Özel İdare Yolspor ile Bartın Atatürk stadında bir dostluk maçı oynadı. Kadorsunda Bartın İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve Ak Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı'nın da bulunduğu Yol Spor maçı öncesi kahvaltıda bir araya gelen Türkiye Karması'na, maçın devre arasında da organizasyona destek verenlere Bartın Valisi Nusret Dirim ve Belediye Başkanı Cemal Akın ile protokol üyeleri tarafından plaketleri verildi.

"KOMUTANDAN FATİH ŞİMŞEK'E PLAKET"

TMVFL Türkiye Karması'nın tecrübeli ve başarılı kalecisi Fatih Şimşek'e emeklerinden dolayı Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu tarafından plaket verildi. Aynı zamanda Bakırköy Masterler takımının kalesini de başarıyla koruyan Fatih Şimşek'e plaketini Bartın Alay komutanı Yavuz Selim Kapancı verdi. Başarılarının devamını dileyen Yavuz Selim Kapancı, Fatih Şimşek'e plaketini cumartesi gecesi düzenlenen Gala'da verdi. Fatih Şimşek ise, kendisine bu plaketi layık gören TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu'na ve kendisine bu ödülü takdim eden Alay komutanı Yavuz Selim Kapancı'ya teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
TMVFL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.