Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Bartın Üniversitesi'nden Avrupa şampiyonu

Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO), Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Tolgahan Karataş, Hırvatistan’ın Zagreb şehrinde düzenlenen Gençler Avrupa Güreş Şampiyonasında 50 kg’da Grekoromen stilde şampiyon oldu. Gürcü ve İsrailli rakiplerini yenerek finale kalan Tolgahan Karataş, finalde Rus rakibi A.Labazanov'u yenerek altın madalya sahibi oldu.

Bartın üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, BESYO Öğrencisi Tolgahan Karataş’ı ve Milli Takım Antrenörü BESYO Öğretim Görevlisi Bilal Demirhan’ı bu büyük başarıdan dolayı tebrik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.