Bartınlı Güreşçiler Almanya'da fırtına gibi esiyor

Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada “Belediyemizce kurulan güreş kulübümüz yurt içinde aldıkları başarılı sonuçlarla göğsümüzü kabartırken Almanya'nın Lünen kentinde gerçekleşen dostluk turnuvası ile yurt dışında Bartın'ı temsil etmiş, başarılı sonuçlar almıştır. Güreşçilerimiz, Kardeş Şehir Lünen Belediye Meclisi ve İdaresi tarafından desteklenen, Gençlik Spor Kolu'nun “Spor İle Uyum” projesi kapsamında 21 – 28 Haziran 2012 tarihlerinde gerçekleşen gençlik buluşmasında, bir hafta süre ile turnuvada dostluk müsabakalarına katıldılar. Bu gençlik buluşması aynı zamanda kardeş şehir Lünen ile birlikte gerçekleştireceğimiz proje ve çalışmaların devamı şeklinde aramızdaki dostluğu pekiştiren bir faaliyettir. Güreşçilerimizi tebrik ediyorum” dedi.











Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tahir sarac 12 yıl önce

Turnovayi izledim genclere tebrik etmek istiyorum bütün ekip süper sizle tanistigim icin mutlu oldum ,böyle devam edin insallah umuthan inan arkafaslarina ve hocalarina cok selam söyle