Öne Çıkanlar BAKKA Filiz Fırat Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA

Bartınspor'da 19'uncu İmza

2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek Bartınspor bir isme daha imza attırdı.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartınspor, Erbaaspor'u 3.lige çıkaran, en son Türk Metal Kırıkkale Spor teknik direktörü olarak görev yapan Hasan Basri Kara ile anlaşmasından sonra 17 futbolcu ile sözleşme imzalamıştı. Bartınspor bugün de daha önce anlaşmaya vardığı Bölgesel Amatör Lig 4.grupta iyi bir sezon geçiren, daha önce de Bartınspor forması giyen Fatsa Belediyespor'dan Tayfun Ertem'e (Sağ Bek) imza attırdı.

Bulut Düğün Sarayında gerçekleşen toplu imza törenine başkan Mehmet Bulut ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Tayfun Ertem kimdir?

Tayfun Ertem, 1 Mart 1990 yılında Trabzon Akçaabat’ta dünyaya geldi. Akçaabat Sebatspor’la futbol hayatına başlayan Ertem, 2009 yılında Akçaabat Sebatspor’la profesyonelliğe geçiş yaptı. 9 sezon Akçaabat Sebatspor’da forma giyen Ertem, 2010/2011 sezonu Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yomraspor’a transfer oldu. Yomraspor’la 10 resmi maça çıkan Ertem, 2012/2013 sezonu Bölgesel Amatör Lig 1. Grup takımlarından Erzincanspor’la anlaştı. Erzincanspor’la çıktığı 14 maçta 1 gol atan  başarılı sağ bek, aynı sezon aynı grupta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare takımına transfer oldu. Burada 15 maça çıkan Ertem, 2013/2014 sezonu Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden  Karsspor’la anlaşama sağladı. Karsspor’la çıktığı 23 maçta 21 kere ilk 11 başlayan Ertem, 1 de gol attı. Karsspor’la başarılı bir sezon geçirin Ertem, 2014/2015 sezonunda Karsspor’la sözleşme yeniledi. O sezon 21 maçta 1 tane gol atan Ertem, 2015/2016 sezonunda Bartınspor’la anlaşma sağladı. Bartınspor’la 29 resmi maça çıkan Ertem, 26 maçta ilk 11 başladı. Geçtiğimiz sezonda Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Fatsa Belediyespor’da güzel bir sezon geçiren Ertem, 23 maçta 3 gol atmayı başardı. Fatsa Belediyespor’la yollarını ayıran Ertem, 2017/2018 sezonunda tekrar Bartınspor’da forma giymeye hazırlanıyor.

Ertem, kariyeri boyunca 139 resmi maça çıktı. 139 maçta 126 kez ilk 11 başlayan Ertem, 6 kez fileleri havalandırdı. Toplamda 11 bin 583 dakika sahada kalan Ertem, 21 kez hakemden sarı kart görürken kırmızı kart ise sadece 1 kez kırmızı kart yedi. 

Daha önce sözleşme imzalanan isimler:
Antrenör: Hasan Basri KARA
Mustafa Ünver (Orta saha)
Uğur Yılmaz (Forvet arkası)
Hasan UĞUR (FORVET)
Ali Ömür (Ortasaha)
Şerif Sevcan
Oğuzcan Genç
Gökhan Hıdır (Defans)
Ünal Erkeç (DEFANS)
Ramazan Taş (ORTASAHA)
Barış ARAT (DEFANS)
Gökhan Yılmaz (Defans)
Eray Şekerci (defans)
Ersin Demiral (defans)
Özcan Gençoğlu
Tayfun Bekir Yıldırımhan (kaleci)
Mehmet Dilaver (kaleci)

Anahtar Kelimeler:
BartınsporTayfun Ertem
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.