Bartınspor'da Kaptan Gemiyi Kurtardı: 2-1

Bartınspor 2015-2016 sezonu Bölgesel Amatör Lig 8.Grup'ta onuncu hafta maçında Sakarya temsilcisi Sedivanspor'a konuk oldu.

Serdivan Hüseyin Ersin Stadı'nda saat 13:30'da başlayan ve Ankara bölgesi hakemlerinde Efe Tanrıverdi'nin yönettiği maça kötü başlayan Bartınspor, 9.dakikada kalesinde golü gördü. Gelişen atakta Ertuğrul takımı 1-0 öne geçirdi. Golden sonra toparlanan ve kontrollü bir oyun tercih eden temsilcimiz, zaman zaman geliştirdiği ataklarla beraberliği sağlamak için Serdivan kalesine gitse de ilk yarıda beraberlik golünü bulamadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya gol ve goller bulmak için oyunu rakip sahaya yıkan Bartınspor'da beklenen gol 71.dakikada geldi. Gelişen Bartınspor atağında kaptan Tanju topu Serdivan ağlarına gönderdi ve 1-1'lik eşitliği sağladı. Zirve yarışından kopmamak için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Bartınspor'da kaptan Tanju maçın bitimine dakikalar kala skoru ilan etti: 1-2.

Bu galibiyetle puanını 18'e çıkaran Bartınspor, lider Kdz. Ereğli ile puan farkını 4'e indirdi. Temsilcimiz önümüzdeki hafta İstanbul temsilcisi Paşabahçespor'u konuk edecek.

10. Hafta Toplu Sonuçlar
HEASK 1-0 Akçakocaspor
Karasuspor 1-2 Kilimli Belediyespor
Serdivanspor 1-2 Bartınspor
Paşabahçespor 2-1 Dikilitaşspor
Leventspor 3-1 Kocaalispor
Kdz.Ereğli Belediyespor 2-0 Vefaspor
Beyköy Belediyespor 5-2 Yeniçağaspor

11. Hafta Programı
Kocaalispor - Kdz.Ereğli Belediyespor
Dikilitaşspor - Leventspor
Bartınspor - Paşabahçespor
Kilimli Belediyespor - Serdivanspor
Akçakocaspor - Karasuspor
Vefaspor - Beyköy Belediyespor
Yeniçağaspor - HEASK

Fikstür ve puan durumu
www.bartinspor.com
facebook.com/bartinspor
twitter.com/bartin_spor

bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
istersek olur... 8 yıl önce

bu hafta kendi sahasında galip gelecek bir bartınspor zirveye ortak olur.tribünleri doldurmak lazım.yalnız olmadıklarını göstermenin zamanı...