Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Bartınspor'dan Gol Şov: 5-0

Ziraat Türkiye Kupası'nda Yeniçağa Spor'u eleyerek 2.tura çıkan Bartınspor, bugün sezon açılışında hazırlık karşılaşmasında taraftarıyla buluştu.

İlgili Foto Galeriye Git

2018-2019 futbol sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de İstanbul, Bursa, Sakarya, Düzce ve Zonguldaklı takımlarla 10.grupta mücadele edecek olan Bartınspor, bugün sezon açılışında Kastamonu Köy Hizmetleri Özel İdare Spor'la hazırlık karşılaşmasında taraftarıyla buluştu.

Bartın Atatürk Stadı'nda saat 16:00'da başlayan sezon açılış töreninde kurban kesilip dualar edildi. Törenin ardından Bartınspor Kastamonu temsilcisiyle bir hazırlık maçı oynadı. Maça kontrollü başlayan her iki ekipten Bartınspor aradığı gole 35.dakikada ulaştı. Gelişen atakta Murat takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısının sonlarında Muhammet'le bir gol daha bulan Bartınspor, ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren temsilcimiz 70. ve 77. dakikalarda Sükrü Can'la farkı 4'e çıkardı. 83.dakikada penaltıdan Osman'la farkı 5'e çıkaran Bartınspor maçı farklı kazandı.

BAL Kura Çekimi Bu Hafta

22-23 Eylül 2018 tarihlerinde başlayacak 2018-2019 Spor Toto Bal müsabakaları fikstür çekimi ise 6 Eylül'de gerçekleştirilecek. İstanbul İstinye'deki Orhan Saka Amatörler Evi'nde saat 16.00'da başlayacak kura çekiminde, birden fazla grupta yer alan İstanbul, İzmir ve Bursa takımlarının grup kuraları ve 11 grubun fikstürleri çekilecek. 2018-2019 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi, 11 grupta 151 takımın katılımıyla oynanacak.

Bartınspor, Sakarya'dan Karasuspor, Hendekspor ve Serdivanspor, Düzce'den Kaynaşlı Bld. Spor ve Çilimli Bld. Spor, Zonguldak'tan Kdz. Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor, Bursa'nın Zaferspor, Yıldırım Bld. Spor, Gülbahçespor, Orhan Gazi Bld. Spor ve Yeşil Bursa A.Ş takımlarından 2'si ve İstanbul'un Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş, Gaziosmanpaşaspor, Modafenspor, Maltepespor, Beylerbeyispor, Kartalspor, Sultangazispor, Yeşilköyspor, 1877 Alemdağspor, Beşyüzevlerspor, Küçükyalı Yelkenspor ve Vefaspor takımlarından 4'ü ile 14 takımlı 10.grupta mücadele edecek.

ZTK 2.Tur'da Kura Heyecanı

Ziraat Türkiye Kupası 1.turunda  Bolu temsilcisi Yeniçağa Spor'la karşılaşan Bartınspor, rakibini 2-0 yenerek 2.tura yükselmişti. 2.tura yükselen Bartınspor, 1.eleme turunda tur atlayan 21 takım ve TFF 3.Lig'de oynayan 53 takımla birlikte toplam 74 takımın mücadele edeceği 2.turda mücadele edecek. Bu turda da mesafe dikkate alınarak kura çekilecek.

Anahtar Kelimeler:
Bartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kemerli 6 yıl önce

transferler olumlu,takım teknik.bir kaç maç sonra daha da hızlanır ,seyrine doyum olmaz hale gelir.bu sene güzel maçlar seyredeceğiz.eski başkanların ve belediye başkanın katılımı gözden kaçmadı.perşembe günü fikstur çekilecek ,kupa maçında iyi bir takımla kendi sahamızda oynarsak güzel olacak.tebrikler futbolcular,tebrikler teknik kadro,tebrikler yöneticiler...

Avatar
KERİM ATEŞ 6 yıl önce

gökhan hidir sakatlik durumu varmi bi̇lmi̇yorum fakat i̇lk onbi̇rde her zaman olmasi gereken oyunc.doğru paslarla atak başlatan stoper.normalde bal li̇gi̇ oyuncusu deği̇l.çok rahat 1.li̇gte oynar.