Bartınspor'dan Muhteşem Galibiyet: 1-2

Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turu maçında Bölgesel Amatör Lig 12.grup temsilcisi Edirnespor'la karşılaşan Bartınspor maçı 2-1 kazanarak 1.tura çıktı.

Edirne 25 Kasım Stadı'nda hakem Muzaffer Hoşsoy'un yönettiği maç saat 16:30'da başladı. Bartınspor sahaya, Elnar Kerimov, Abdurrahim Dağ, Ersin Demiral, Tanju Yavuz, Tayfun Ertem, Oğuzcan Genç, Özcan Gençoğlu, Osman Uğurlu, Mehmet Gökhan Yılmaz, Muhammet Topal, Murat Serbest ilk 11'i ile çıktı.

Maça kontrollü başlaya her iki ekip dakikalar ilerledikçe rakip sahaya gitmeye başladı. Bu ataklardan birinde Bartınspor 8.dakikada Muhammet Topal'ın uzaktan güzel vuruşuyla 1-0 öne geçti. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray U21 takımını 1-0 yenerek sükse yapan rakibi karşısında golden sonra kontrollü bir oyun sergileyen Bartınspor, zaman zaman geliştirdiği ataklarla 2.golü aradı. İlk yarının son dakikasında gelişen atakta, ilk golün sahibi Muhammet faulle yerde kaldı. Hakem Muzaffer Hoşsoy penaltı noktasına yöneldi ve faulü yapan Turgut Yılmaz'a 2.sarı karttan kırmızı kart göstererek oyun dışında bıraktı. Pozisyonda sakatlanan Muhammet'in ilk tedavisi saha içinde yapıldı ancak oyuna devam edemedi. Kazanlılan penatlıyı Abdurrahim Dağ kullandı ve Edirnespor karşısında Bartınspor'u 2-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya sakatlanan Muhammet'in yerine Selçuk'u sahaya süren teknik direktör Muammer Ayvaz, 10 kişi kalan rakibi karşısında skor avantajını korumak için konrtollü bir oyun tercih ettti. Zaman zaman tehlikeli ataklar geliştiren rakip Edirnespor 65.dakikada penaltı kazandı. Topun arkasına geçen Samet farkı 1'e indirdi: 1-2. Golden sonra savunmada kalan Bartınspor maçı bu skorla tamamlamayı başardı.

Tek maçlık eleme usulüne göre oynanan maçı 2-1 kazanan Bartınspor 1.tura yükseldi.

Bu arada ilk yarının son dakikasında sakatlanarak oyun dışında kalan 1.golü sahibi ve 2.gol öncesi penaltı kazandıran başarılı oyuncu Muhammet Topal'ın çekilen MR'ında kırık tespit edildi ve ayağı alçıya alındı.

Kura Çekimi Cuma Günü

Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu Kura Çekimi, 4 Eylül Cuma günü yapılacak. TFF'nin Beykoz-Riva'da bulunan idari merkezindeki Seminer Salonu'nda saat 17.00'de başlayacak kura çekimine, Spor Toto 3. Lig Kulüplerini temsilen İstanbul'da yer alan 7 Spor Toto 3. Lig kulübü ve Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turu sonucunda tur atlayan Bartınspor'un da içinde bulunduğu 15 Bölgesel Amatör Lig kulübü temsilcisi katılacak.

TOPLU SONUÇLAR

ARHAVİ SPOR 1-0 SERHAT ARDAHAN SPOR
IĞDIR ARAS SPOR 1-0 SARIKAMIŞ BELEDİYE SPOR
KIZILTEPE FIRAT SPOR 2-0 MUŞ DEMİR SPOR
YÜKSEKOVA BELEDİYESPOR 0-1 KURTALAN SPOR
AĞRI GENÇLERBİRLİĞİ SPOR 1-2 TATVAN GENÇLERBİRLİĞİ SPOR
12 BİNGÖL SPOR 0-6 OSMANİYESPOR FUTBOL KULÜBÜ
ADIYAMAN 1954 SPOR 1-2 KİLİS BLD.SPOR
SİNOPSPOR 1-0 ÇANKIRI BELEDİYESİ GENÇLİK SPOR
TÜRK METAL KIRIKKALE SPOR 1-2 YENİ AMASYA SPOR
YOZGATSPOR 1959 FK 2-0 YEŞİL KIRŞEHİR SPOR
AKSARAY 1989 SPOR 0-1 NEVŞEHİR SPOR GENÇLİK
EĞİRDİR SPOR 1-3 UTAŞ UŞAKSPOR A.Ş
KARAMAN BELEDİYESPOR 4-0 BUCAK BELEDİYE OĞUZHANSPOR
EDİRNESPOR 1-2 BARTINSPOR
ALTINOVA BELEDİYESPOR 8-0 BİLECİK İL ÖZEL İDARESİ SPOR

bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.