Bartınspor'dan Tek Gol, 3 Puan: 0-1

2017-2018 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde Şampiyonluk mücadelesi veren Bartınspor, Bolu deplasmanında Yeniçağaspor'a konuk oldu.

İlgili Foto Galeriye Git

Bolu Yeniçağa İlçe Stadından oynanan ve saat 14:00'te başlayan karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Ozan Ergün yönetti. Bartın ile İstanbul ve yakın illerden gelen yaklaşık 300 kişilik taraftar grubu takımlarını Bolu deplasmanında yalnız bırakmadı.

İlk yarıya iyi başlayan Bartınspor, taraftarının desteğini de arkasına alarak rakip kalede gol aramaya başladı. Geliştirdiği ataklarda bir türlü golü bulamayan Bartınspor karşısında oyunda dengeyi sağlayan ev sahibi ekip kontra ataklarla gol aradı anca ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya da iyi başlayan Bartınspor, aradığı golü bir türlü bulamadı. Ender gelişen Yeniçağa ataklarını başarı ile karşılayan Bartınspor, maçın sonu yaklaştıkça ataklarını sıklaştırdı. 90 dakika hiç susmayan taraftarının da desteğiyle rakip kalede baskı kuran Bartınspor aradığı golü 85.dakikada Emra Çağlar2ın ayağından buldu: 1-0. Kalan 5 dakika ve yaklaşık 8 dakika oynanan uzatmalarda ev sahibi ekip golü bulamayınca Bartınspor maçı 1-0 kazandı.

Bu skorla puanını 15'e çıkaran Bartınspor grupta 2.sırada zirve takibini sürdürüyor.

Bartınspor önümüzdeki hafta sonu grubun son sırasında yer alan Karabük temsilcisi 100.Yıl Soğuksuspor'u konuk edecek.

Fikstür ve puan durumu
www.bartinspor.com
facebook.com/bartinspor
twitter.com/bartin_spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.