Bartınspor havlu attı: 2-3

Ömertepesi Semt Sahasında oynanan maça kontrollü başlayan her iki ekip geliştirdiği ataklarda rakibinin hata yapıp açık vermesini bekledi. Gelişen ataklarda 39. dakikaya kadar tabelayı değiştirecek golü bulamadılar. Bu dakikada sahneye çıkan Kozluspor'un golcü oyuncusu Fatih, Bartınspor ağlarını havalandırarak maçta takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda tam bir gol düellosu yaşandı. 57. dakikada Gökhan'la beraberliği sağlayan Bartınspor, 72.dakikada Fatih'in golüne engel olamadı. 5 dakika sonra Ferdi ile tekrar beraberliği sağlayan Bartınspor, 81.dakikada yine Fatih'in golüne engel olamadı: 2-3. Can Demirdöven'in kırmızı kartla oyundan atılmasıyla 10 kişi kalan Bartınspor, kalan dakikkalarda beraberlik golünü bulamadı ve maç bu skorla sona sona erdi.

Havanın da güzel olmasıyla Bartınlı sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği maçı, 2000 - 2500 kişilik taraftar grubu takip etti. Zonguldak'tan gelen 25-35 kişilik Kozlu seyircisi de tribündeki yerini alırken, zaman zaman tansiyon yükseldi.

Evinde oynadığı kritik maçı kaybeden Bartınspor'da liderle puan farkı da 13'e yükseldi. Kalan maçlarda bu farkın kapatılarak ligi zirvede bitirmesi artık çok zor görünüyor. Bartınspor önümüzdeki hafta Ankara deplasmanında Sincan Belediyespor'a konuk olacak.

16. HAFTA
Bartınspor 2-3 Kozluspor
Kömürspor-Akyurt Bld.
İskilip Bld. 2-1 Sorgun Bld.
Adliyespor 4-1 Kırıkkalespor
Geredespor 5-1 Eskipazar Bld.
Yahşihanspor 1-2 Ostimspor
Sincan Bld. 1-0 Tosya Bld.

17. HAFTA
Sincan Bld.-Bartınspor
Kozluspor-Yahşihanspor
Ostimspor-Geredespor
Eskipazar Bld.-Adliyespor
Kırıkkalespor-İskilip Bld.
Sorgun Bld.-Kömürspor
Tosya Bld.-Akyurt Bld.

Fikstür ve puan durumu
www.bartinspor.com
facebook.com/bartinspor
twitter.com/bartin_spor

bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taha Küçükoğlu 11 yıl önce

ah be bartın yapma :(

Avatar
Emin ÖZKAN 11 yıl önce

bartınsporumuzun aldıgı kötü sonuçlar bizi üzüyor. ancak bugünden itibaren gelecek sezon için planlama yapmak gerekir. her yıl sadece tek sezon düşünülerek yola çıkılması ve yepyeni farklı takımlarla başlanması sıkıntıların temel nedenidir. ayrıca bölgemizdeki amatör takımların yok sayılması da diğer sorundur. bartın ünv. ve ilimizdeki takımlarıda gözeterek enaz 3 yıllık bir planlama ile yola devam etmek yararlı olacaktır diye düşününüyorum. gelecek yıllarda başarılı bir bartınspor görmek dileğiyle