Öne Çıkanlar BAKKA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü

Bartınspor Kupadan Elendi: 1-0

Bartınspor Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Ankara'da Yeni Altındağ Belediyespor'la karşılaştı.

İlgili Foto Galeriye Git

Ziraat Türkiye Kupası 1.turunda Türk Metal Kırıkkalespor'u 2-1 yenerek 2.tura çıkan Bartınspor, kupanın 2.turunda Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Yeni Altındağ Belediyespor'la karşılaştı. Ankara Cebeci İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Karabük Bölgesi hakemlerinden Mustafa Hakan Belder yönetti.

Maça iyi başlayan Bartınspor ilk 10 dakika başa baş bir mücadele gösterse de ilerleyen dakikalarda ev sahibi ekip oyunu kontrol altına aldı. Geliştirdiği ataklarda Bartınspor kalesine yüklenen 3.lig ekibi, aradığı golü bir türlü bulamadı. İkili mücadelelerde sık sık oyunu durduran hakem, Bartınspor'un ani gelişebilecek ataklarına engel olunca ilk yarı golsüz kapandı: 0-0

İkinci yarıya biraz daha iyi başlayan Bartınspor, ev sahibi ekibin de yorulmasıyla oyunda dengeyi sağladı. Her iki ekibin geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca maçın normal süresi 0-0 sona erdi.

Uzatmaların ilk yarısında benzer mücadele ortaya koyan Bartınspor, uzatmaların ikinci yarısının henüz ilk dakikalarında golü kalesinde gördü: 1-0. Golden sonra beraberliği yakalamak için rakip kalede baskı kuran Bartınspor'da beklenen gol bir türlü gelmedi ve maç ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

Bu skorla, geçen sezon olduğu gibi yine 2.turda kupaya veda eden Bartınspor'da en büyük eksiklik forvet olarak göze çarpıyor.

2017-2018 Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Bartınspor, 24 Eylül'de başlayacak lig mücadelesine kadar eksiklerini giderip camianın 20 yıla yaklaşan profesyonel lig hasretini dindirmek istiyor.

Fikstür ve puan durumu
www.bartinspor.com
facebook.com/bartinspor
twitter.com/bartin_spor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.