Bartınspor'da büyük değişim: 5 futbolcu ile yollar ayrıldı

Kulübün hedeflerine ulaşması anlamında bir dizi tedbir ve kararın alınması gerektiğinin altını çizen Aykut Gün takımla ilgili her kararda yönetimin imzasının olduğunu ve alınan kararlara camia olarak saygı duyulduğunu belirtirken gelecekle ilgili planlar doğrultusunda çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.

Bartınspor’da teknik heyet ve yönetimin aldığı kararlar doğrultusunda Mehmet Özbek, Abdulkadir Kuzudişli, Seydi Vakkas, Kerim Özdemir ve Ökkeş Keretli ile yollar ayrılırken takımda şans bulamayan diğer oyuncular için kadro fırsatı doğdu. Futbolcu ve teknik adam olarak Murat Sözkesen’le yola devam eden Bartınspor’da futbolcuların kadroda yer alma ve forma hak edebilmek için antrenmanlarda daha yoğun ve istekli çalışmaya başladıkları gözlendi. Zeytinburnuspor karşılaşması ile dönüm yaşamak isteyen ve galibiyet serisi yakalayarak gurupta üst sıralara tırmanmak isteyen Bartınspor’da hedefler ligin ilk yarısını kulübün ismine ve hedeflerine yaraşır bir biçimde lider olarak tamamlamak.

Anahtar Kelimeler:
BartınsporMurat Sözkesen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.