Bartınspor'da transfer harekatı

Geçen sezon Tarsus İdmanyurdu'ndan 2.lig Beyaz Grup ekiplerinden Denizli Belediyespor'a transfer olan ve attığı gollerle dikkat çeken Adem Kaya Bartınspor'a transfer oldu.

Memleketi Gaziantep’in takımı olan Büyükşehir Belediyespor’da 1998 yılında profesyonel olan Adem, sırasıyla GASKİ, Gaziantepspor, Aliağa A.Ş, Elazığspor, Gaziantep Büyükşehir Bldspor, Karabükspor, Çorumspor, Alanyaspor ve Tarsus İdy takımlarında forma giydi. Türkiye Kupası, 3.lig , Tff 2.lig, 2.lig, Bank Asya ve Süper Lig'de oynadığı 400'e yakın karşılaşmada 80 gol atan Adem, geçe sezon Denizli Belediyespor formasıyla 4 gol kaydetti. 1978 doğumlu olan tecrübeli futbolcu Adem, bundan sonra Bartınspor'un başarısı için ter dökecek.

Öte yandan geçen sezon başarılı bir performans ortaya koyan Mehmet Oral da Bartınspor'la sözleşme yeniledi.

Aydın: İmkanları seferber etmiş durumdayız

Kulüp başkanı Ercan Aydın yaptığı açıklamda; Bartınspor büyük bir camia, 3.yıldır görevini yürüttüğüm, Bartınspor Başkanlığı'nın 4.yılında Bartınspor'u 3.lige taşımak adına, elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Bartınspor taraftarından, ricam takımlarına destek vermeleri ve herzaman takımlarının yanında olmaları. Bunu başardığımız takdirde yeniden zirveye oynayacağız Cüneyt hocaya ve oyuncularıma güvenim tam, Allah utandırmasın. dedi.

Tarsus İdmanyurdu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.