Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Bartınspor'dan kritik 3 puan

Bu sezon oynadığı futbol ve aldığı puanlarla dikkat çeken Tosya Belediyespor karşısında çok önemli bir maça çıkan Bartınspor, önemli takımların puan kaybettiği haftada rakibini 2-0 yenerek zirve için umut verdi.

Tosya İzzet Aksalur Stadı'nda oynanan ve YİĞİT ÇETİNGÖZ, N.ULAŞ KOÇER, MEHMET CAN KÜÇÜK ve AYDIN BALCI hakem dörtlüsünün yönettiği maça iyi başlayan Bartınspor, 14.dakikada Ferhat'la 1-0 öne geçti. İlk yarının ilerleyen dakikalarında her iki takımın yaptığı karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-0 Bartınspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan Tosya Belediyespor, 47.dakikada kazandığı penaltı şansını değerlendiremedi. Beraberliği kovalayan Tosya Belediyespor karşısında serbest vuruş kazanan Bartınspor, tecrübeli oyuncusu Adem'le 63.dakikada farkı 2'ye çıkardı.

Grupta lider Adliyespor'un berabere kaldığı ve diğer önemli rakiplerinin puan kaybettiği haftada çok önemli 3 puan alan Bartınspor, Sincan deplasmanından 1 puan çıkaran Kırıkkale temsilcisi Yahşihan'a konuk olacak.

5. HAFTA Sonuçları
Kozluspor 0-1 Geredespor
Sincan Bld. 1-1 Yahşihanspor
Sorgun Bld. 1-0 Akyurt Bld.
Kırıkkalespor 2-1 Kömürspor
Eskipazar Bld. 0-3 İskilip Bld.
Ostimspor 2-2 Adliyespor
Tosya Bld. 0-2 Bartınspor

6. HAFTA (11 Kasım)
Yahşihanspor-Bartınspor
Geredespor-Sincan Bld.
Adliyespor-Kozluspor
İskilip Bld.-Ostimspor
Kömürspor-Eskipazar Bld.
Akyurt Bld.-Kırıkkalespor
Sorgun Bld.-Tosya Bld.

Fikstür ve puan durumu
www.bartinspor.com
facebook.com/bartinspor
twitter.com/bartin_spor

bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.