Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Karabük Ulus Kurucaşile Zonguldak Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Bartınspor'dan Maça Davet

Bölgesel Amatör Lig'e 2-0'lık Ladik Belediyespor galibiyetiyle başlayıp, Fatsa deplasmanında son anda 2 puan bırakan Bartınspor, yarın sahasında Yeni Amasyaspor'u ağırlayacak.

Yarın saat 15:00'te başlayacak olan maç öncesi açıklamalarda bulunan Bartınspor basın sözcüsü Murat Yıldırım; "Yeni Amasyaspor maçına tüm Bartın halkını bekliyoruz." dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan basın sözcüsü Murat Yıldırım Bartınspor'un bu sene oynadığı ilk maçta kendi sahasında Ladik Belediyespor'u 2-0 yendiğini sonra deplasmanda Fatsa belediyesporla da 1-1 berabe kaldığını, bu hafta da ligin en iddalı takımlarından Yeni Amasyaspor'u misafir edeceğini söyledi.  Mehmet Somaklı başkanlığındaki Bartınspor yönetiminin bu yıl çok iddalı transferler yaptğını Bartınspor'u 3. lige taşımak için yönetimin yoğun bi şekilde çalıştığını belirtti. Bartın sanayici ve esnafından maddi destek beklediklerini, maddi sorunların çözülmesi halinde şampiyonluğun da kendiliğinden geleceğini ifade etti. Bartın Belediyesi'nin Bartınspor'a maddi manevi destek vermeye devam ettiğini belirten Yıldırım, Bartınspor yönetiminin desteklerinden dolayı sayın belediye başkanımız Cemal Akın'a teşekkür ettiğini belirtti.

Yıldırım; "Bu yıl grubumuzdaki takımların hepsinin iddalı. Bartınspor olarak Bartın halkının desteğini alarak grubu lider bitirmek istiyoruz. Yarın oynayacağımız maçta seyirci desteğine çok fazla ihtiyacımız var. 12. adamın stattaki yerini almasını istiyoruz. Bartın'daki üniversite gençliğini ve Bartın halkını ailece maça bekliyoruz" dedi.

3. HAFTA
1930 Bafraspor - Fatsa Belediyespor
Çarşambaspor - Termespor
DÇ Yenicespor - Ünyespor
Sinopspor - Kastamonu 1966
G.Orduspor - Ulukavakspor
Bartınspor - Y.Amasyaspor
Turhalspor - Ladik Belediyespor

Fikstür ve puan durumu
www.bartinspor.com
facebook.com/bartinspor
twitter.com/bartin_spor

Anahtar Kelimeler:
Bartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.