Öne Çıkanlar Yılmaz Tunç Bartın Valiliği Boztepe Bartınspor Kumluca Esnafspor Özgür Yıldırım Belediye Sosyal Tesisleri Küçüktepe Martyrıumu Mehmet Taytak

Başkan Karatecileri Ağırladı

BAŞKAN CEMAL AKIN KARETECİLERLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Kulüpler Arası Karate Şampiyonası müsabakaları için ilimize gelen Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, sporcular ve hakemlerle yemekte bir araya geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir’in de yer aldığı yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın ilimizde böyle bir şampiyonanın gerçekleşmesinden mutluluk duyduğunu ifade ederek sporculara başarılar diledi.

Akın “Bartın’a hoş geldiniz. İlimizde böyle bir şampiyonanın düzenlenmesi bizler için oldukça mutluluk vericidir. Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Belediye olarak yardımcı olabileceğimiz hususlarda gerekeni yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi istiyor şampiyona kapsamında gerçekleşecek müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cemal AkınKarate
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.