Demir Leydi Yarı Finalde

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da devam eden Büyük Bayanlar Avrupa Şampiyonası’nda 5 sporcumuz yarı finale yükselerek önemli bir başarıya imza attı.

İlgili Foto Galeriye Git

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, konuya ilişkin değerlendirmesinde Sofya’daki şampiyonanın Avrupa boksunun marka isimlerini bir araya getirdiğini belirterek, burada kazanılacak her başarının çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Bu denli zorlu bir şampiyonada 5 isimle yarı finale çıkmanın kolay olmadığına dikkati çeken Başkan Gözgeç, şunları söyledi: “57 kilo sporcumuz Satı Burcu, 60 kiloda Esra Yıldız, 69 kiloda Sema Çalışkan, 81 kiloda Elif Güneri ve +81 kiloda Şennur Demir adını yarı finale yazdıran milli boksörlerimiz. Öncelikle hem onları hem de bu başarıda emeği geçen tüm teknik ve idari kadroyu kutluyorum. İnşallah tüm sporcularımız finale çıkar ve alacakları galibiyetlerle İstiklal Marşı’mızı tüm dünyaya dinletir. Bayan boksun attığımız adımlar meyvelerini vermeye başladı. İnşallah 2020 Olimpiyatları’nda Türkiye’ye bayan boksunda tarihindeki ilk madalyayı kazandıracağız.”

Yalçın ÇELEN / bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.