Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

En iyilerle mücadele edecek

Türkiye'nin en iyi tenisçilerinin katıldığı sezonun son turnuvası olan Türkiye Tenis Şampiyonasına, Bartın Tenis Kulübü oyuncusu ve antrenörü Ali Güler de katılacak. Eski Türkiye Şampiyonlarının da katıldığı turnuvada, bir dönem ünlü tenisçi Serena Wiliams'a bir dönem partnerlik ve oyunculuk yapan Barış Ergün ve Cuma Durgun gibi sporcular da yer alacak. Turnuvaya katılacak olan temsilcimiz Ali Güler, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Milli takıma katılma durumu olan bir turnuvaya katılıyorum. Milli takım, ilk 8'de yer alan oyunculardan oluşturulacak. 35+ Türkiye klasmanında 5. sıraya yükseldim ve bu yerimi korumaya çalışacağım" dedi.Perşembe günü başlayacak olan turnuva, Antalya Tenis Kulübünde düzenlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.