Güreşte İki Türkiye Üçüncülüğü

Gaziantep'te yapılan Minik Erkekler 11-13 Yaş Grekoromen Türkiye Şampiyonasında yüzümüz güldü.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 12-15 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen Minikler Grekoromen Türkiye Şampiyonasında Bartın Gençlik Hizmetleri Gençlik ve Spor Kulübü Sporcularından 59 Kg Hicri Cem ÇAKMAN Türkiye Üçüncüsü olmuştur. Aynı müsabakalarda İstanbul Büyükşehir Belediye lisanslı Bartınlı Güreşçimiz Emre KURAL' da 47 Kg da Türkiye Üçüncüsü oldu.

Bartın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali ÖZDEMİR " Madalya avına çıkan başarılı minik güreşçilerimizi tebrik ediyorum. Sporcularımız göğüsümüzü kabartıyor, tabiki bizim için de sporcularımız Hicri Cem ve Emre için de bunlar daha başlangıç. Elimizden gelen destiği vererek sporcularımıza ve antrenörlerimize imkan sağlamaya devam edeceğiz. Şimdiki hedefimiz milli mayoyu giymek başarıda büyük çabalar gösteren antrenörlerimiz Gökhan DUMLU, Selçuk KARA, Kubilay AKBAŞ' a ve yüzümüzü güldüren Minik Güreşçilerimize başarılarının devamını diliyorum, "dedi.

Anahtar Kelimeler:
Güreş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Güreşçi 10 yıl önce

bu başarıyı sadece bu üç antrenör getirmedi.lütfen haber anlayışınızı düzeltin ve başarıyı en doğu bilgi ile ulaştıran güreş il temsilciliğinden alın.i̇stiram ediyorum (editör notu: siteminizi spor il müdürlüğüne yapabilirsiniz)

Avatar
Gökhan DUMLU 9 yıl önce

Yorumu yazan güreşci her kimse başarının gerçek sahibini de yazsın biz de bilelim kimmiş bu hayali kahraman!