Kozcağız modern sahaya kavuştu

Uzun süredir yapımı devam eden Kozcağız Stadı'nda sona yaklaşıldı.

Zemin çalışmasının ardından suni çimlendirme çalışmaları tamamlandı ve Kozcağız Belediyespor'un iç saha maçlarının oynanması için son kontroller yapılacak.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, uzun süren çalışmalar sonunda mutku sona yaklaştıklarını belirterek, başta Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Kozcağız Belediyespor başkanı ve yöneticilerinin de kişisel çabalarıyla saha çalışmalarını tamamladıklarını belirten Karaman, beldedeki spor faaliyetleri arasında önemli bir yere sahip olan futbolun daha da gelişmesi için çalışmalarının devam edeceğini açıkladı. Kozcağız Belediyespor yöneticisi Ahmet Akyemiş de yaptığı açıklamada; "Sahada yapılması gereken ufak tefek işler var, bunları da tamamlayıp iki hafta sonra oynanacak olan Ulus Çınarspor maçını sahamızda oynamak istiyoruz" dedi.

bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.