Maç Bitti Kavga Başladı

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden Bartınspor ve Ulus Çınarspor arasında oynanan maçın sonunda futbolcular birbirine girdi.

Bölgesel Amatör Ligine yükselecek olan takımın belirlendiği play out maçında amatör lig şampiyonu olan Ulus Çınarspor, BAL’da mücadele eden Bartınspor ile karşıya geldi. Bartın Atatürk Stadında oynanan maça iki takımın taraftarları da yoğun ilgi gösterdi. Bartınspor’un konuk ekip Ulus Çınarspor’u 5-1 mağlup ettiği maçta, bitiş düdüğü ile birlikte saha karıştı. Ulus Çınarsporlu bir futbolcu soyunma tünelinde Bartınsporlu bir futbolcuya koşarak arkadan vurmaya çalıştı. Soyunma odasına giden tünelde Ulus Çınarspor futbolcular ile Bartınsporlu bir futbolcular arasında arbede yaşandı. Saha içindeki gerginliğin tribünlere de sıçradığı olayın büyümesini polis güçlükle engelledi.

Öte yandan, geçtiğimiz hafta Amasraspor – Ulus Çınarspor arasında oynanan maçta da olaylar çıkmış, iki kulüp birbirinden şikâyetçi olmuştu.

Yalçın ÇELEN (İHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cinar 9 yıl önce

Ya bu cinarciklar hep ayni.. kumlucayi banliyö takimi gorduler sindirmek icin binbir numara, amasra da Sampiyonluk zora girince cirkeflik bartinda sampiyonlugun 5 para etmedigini anlayinca zorbalik.. beyler ayiptir ya ayip.. sn m.vekili bu cinarlari buyutmeyin dallari gozunuze batar onumuz secim..

Avatar
emrah kiraz 9 yıl önce

Şu ulus un çınarları yıkılmadı mı
Ulusçınar sen bartınspor dan 5 yeğemeye utanmadın mı :)

Avatar
Ahmet bilir 9 yıl önce

Eee bartın milletvekili yok memlekette ulus milletvekili var ona güveniyorlardır

Avatar
Alper 9 yıl önce

Ceza yokmu ceza

Avatar
Amasralı 9 yıl önce

btv de salı aksamı yine ağlama programı var,mağduruz diye!!! ulus sayesinde beyazın programına çıkmayı hayal eden spikeride bartınspor'lu bütün yöneticileri arar; hiç biri telefonu açmadığı gibi dönüşte yapmaz:)))

Avatar
bartın amatör 9 yıl önce

adamlar aynı işi haftalardır yapıyor sonra televizyona çıkıp ağlıyorlar. bartın askf sana yazıklar olsun sizde böyle seyrediyorsunuz

Avatar
ışık 9 yıl önce

ya bu bartın spor bölgesel amatörleride bitirdi kendilerinide bitirdiler onlar bir üst tura cıkamayınca. diyerlerinide cıkarmıyorlar. ne kadar kücük düşündüklerini bügünkü macta gürdük sanki real matriti yenmişler gibi sevindi bartın spor yazık cok yazık bartın spor

Avatar
ulus 9 yıl önce

Dunyanin parasini harcayip zar zor kavga gurultu sampiyon olup bir de baraj macinda hezimeti gorunce yine arbede cikartmislar. Sahi hangi maci olaysiz ki.. kollama dizisi gibi surekli birileri arka cikarsa bartinda futbol konusamayiz futbolcusu siddet kullanir taraftari kufur eder yoneticisi futbolun arka koridorlarinda is cevirir ama masum ve magdur da biziz derler.. harbiden yeter ama