Türkiye Taekwondo Federasyonunun faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası bu sene Kayhan Aytar Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası adı altında 7-10 Eylül tarihleri arasında Konya’da yapıldı.
2600 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyonaya her siklette yaklaşık 200 sporcu yarıştı. Maçlar büyük çekişmelere sahne oldu. Şampiyonaya Bartın’ı temsilen Çağdaş Gençlik ve Spor Kulübü ile Bartın Gençlik Merkezi ve Spor Kulübü 16 sporcuyla katıldı. Bartın Taekwondo İl Temsilcisi Gökser Çağdaş açıklamasında “Sporcularımız çok başarılı maçlar ortaya koydular. Yaklaşık 200 sporcu arasından İlk 15 ‘e girmeyi başarırken madalya maçlarında elendiler. Bu gelişme ümit vaad ediyor. Katıldığımız maçlar , çocuklarımızın farklı kültürleri tanıması ve sosyalleşmesi açısından da önem arz ediyor. Şampiyona süresince Federasyon Başkanımız Metin Şahin,Olimpiyat İkincisi ve Dünya Şampiyonu Sporcumuz Bahri Tanrıkulu , Taekwondo Sporunun duayenlerinden İsmet Iraz ve Kayhan Aytar ile sohbet etme imkanı bulduk. Kendilerini Bartın'a davet ettik. Davetimizi memnuniyetle karşıladılar ve en kısa sürede Bartın'ı ziyaret edeceklerini bildirdiler. Bartınlı sporcuların maçlarda göz doldurduğunu söylediler ve emeği geçen antrenörleri tebrik ederek,başarılarının devamını dilediler. Turnuvadan mutlu ayrıldıklarını belirten Çağdaş ; Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” diyerek sözlerini noktaladı.
Madalya yok, umut var
Türkiye Taekwondo Federasyonunun faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası bu sene Kayhan Aytar Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası adı altında 7-10 Eylül tarihleri arasında Konya’da yapıldı.
13 Eylül 2014 Cumartesi 10:04
