Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Ömertepesi Stadyumu'nun Eksikleri Tamamlandı

Milletvekili Tunç, Ömertepesi futbol sahasını toprak zemin olarak devraldıklarını belirterek, iki yıl önce FİFA standartlarında sentetik yüzeyli çim sahayı hizmete açtıklarını ardından Gençlik ve Spor Bakanlığından sağladıkları ödeneklerle, 1200 kişi kapasiteli seyirci tribünü ve sporcu soyunma odalarını inşa ettiklerini ve son olarak ta ışıklandırma işini de tamamlayarak, Bartın’a yeni bir stadyum kazandırdıklarını söyledi.

Milletvekili Tunç, Bartın’a her alanda olduğu gibi spor yatırımlarında da önemli eserler kazandırmaya devam ettiklerini belirterek, toplamda 1,5 milyon lira harcayarak Ömertepesi Stadyumunu sporcuların hizmetine sunduklarını söyledi.

Tunç, Ömertepesi stadyumunun yanında bulunan arsada 2 milyon lira harcanarak inşa edilen Gençlik Merkezinin da yapımının tamamlanmak üzere olduğunu, yine aynı bölgede inşa edilecek olan ve 26 Eylül tarihinde ihalesi yapılacak Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve önümüzdeki günlerde ihalesi yapılacak olan ve her türlü sporcunun antrenman yapabileceği kapasitede Büyük Kapalı Spor Salonunun da ihalesinin yapılacağını ve Ömertepesi’nin Büyük bir spor kompleksi haline getirmiş olacaklarını söyledi.

Milletvekili Tunç, ilçe ve beldelerdeki spor tesisleri ve kapalı salonların inşasına da büyük önem verdiklerini belirterek, “Kozcağız Futbol Sahası, Amasra Spor Salonu, Akcamescit Spor Salonu, Beldelerde yapılan spor tesisleri, Üniversite ve okullarımız için yapılan spor tesisleri ile gençlerimizin spor yapma imkanlarını artırmanın gayreti içerisindeyiz, Abdipaşa, Arıt ve Kurucaşile Spor Salonlarının da inşaatlarına yakında başlayacağız, Ulus ve Kurucaşile futbol sahalarını da sentetik yüzeyli çim saha haline getireceğiz” dedi.

Milletvekili Tunç, Bartın'daki spor yatırımları için başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'a Bartınlılar adına teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ömertepesi Stadyumu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.