Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük

Planlar artık gelecek sezon için: 2-0

Sincan İlçe stadında oynanan maça kontrollü başlayan  Bartınspor, ilk on dakikalık bölümünde başa baş bir mücadele ortaya koydu. Bu dakikadan sonra Bartınspor kalesinde gol arayan Ankara ekibi 15. dakikada Emrah Şenkal'ın hareketiyle kazandığı penaltıyı Selim'le gole çevirdi ve 1-0 öne geçti. golün şokunu atlatmaya çalışan Bartınspor, Sincan kalesine gitmeye çalıştı ancak rakibi karşısındabir varlık gösteremedi. 30. dakikada gelişen Sincan atağında rakine yaptığı hareketle kırmızı kartla oyun dışı kalan Ümit Kandemir, Bartınspor'u sahada 10 kişi bıraktı. İlk yarının kalan dakikalarında gelişen karşılıklı ataklarda taraflar tabelayı değiştirecek golü bulamadı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

10 kişilik Bartınspor karşısında ikinci golü bularak rahatmak için ikinci yarıya iyi başlayan Sincan Belediyespor aradığı golü 50. dakikada buldu. Gelişen Sincan atağında Engin, topu Bartınspor ağlarına gönderek takımını 2-0 öne geçirdi. Bu golden sonra 12 dakika sonra Sincan Belediyespor'dan Atillay Malkoç 2.sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kalınca her iki takım da maçı 10'ar kişi tamamladı. 30.dakikadan itibaren bir oyuncu eksik oynayan Bartınspor tabelayı değiştirecek pozisyon geliştiremedi ve maç bu skorla sona erdi.

Adliyespor ve Kömürspor'un kayıpsız geçtiği haftada aldığı bu mağlubiyetle grupta şansı adeta sıfıra inen Bartınspor'da artık planlar gelecek sezon için yapılmaya başlandı.Bartınspor önümüzdeki hafta Kastamonu temsilcisi Tosya Belediyespor'u konuk edecek.

17. HAFTA
Sincan Bld. 2-0 Bartınspor
Kozluspor 1-0 Yahşihanspor
Ostimspor 4-1 Geredespor
Eskipazar Bld. 0-1 Adliyespor
Kırıkkalespor 3-3 İskilip Bld.
Sorgun Bld. 2-3 Kömürspor
Tosya Bld. 0-2 Akyurt Bld.

18. HAFTA
Geredespor-Kozluspor
Yahşihanspor-Sincan Bld.
Akyurt Bld.-Sorgun Bld.
Kömürspor-Kırıkkalespor
İskilip Bld.-Eskipazar Bld.
Adliyespor-Ostimspor
Bartınspor-Tosya Bld.

Fikstür ve puan durumu
www.bartinspor.com
facebook.com/bartinspor
twitter.com/bartin_spor

bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 11 yıl önce

bu bartınspor bartınlıyı ve başta belediye olmak üzere herkesi sömürüyor. hersene aynı senaryo. hedef şampiyonluk, sonuç hüsran. artık yetsin başarı yoksa çekilmesini bilsinler

Avatar
hema da mı kurtaramadı 11 yıl önce

hema nın sponsoru olan takım benim takımım değil... ne oldu 250 bin tl de kurtaramadı demi... yoksa o paranın tamamnı alamadınız mı? tüüüh...