Potanın Minikleri Umut Verdi
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda organize edilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları Anadolu Basketbol Turu’nun beşinci  ayağı Bartın oldu.

Bu yıl dokuzuncusu gerçekleştirilen turda antrenörler Necati Güler ve G. Batıkan Kumuk görev aldı. Turun beşinci  durağı Bartın 12 DABO olurken, antrenmana yaklaşık 40 sporcu katıldı.Etkinliği Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Ali ÖZDEMİR,de izledi.Antrenörlüğünü Mehmet Akif ÜNLÜ nün yaptığı Bartın 12 DABO’da sporcular turun antrenörleri Güler ve Kumuk’u dikkatle dinlediler. Etkinliğe İlimizden Antrenör olarak Şule SOLAK ve Stajer Antrenör Adayı Burcu ALPAY katıldı.

Bartın TBF Basketbol il temsilcisi Aydın KÜKNER, Türk basketboluna olan değerli katkılarından ve desteklerinden dolayı Sayın Necati Güler’e çalışmaların ardından Tel kırma işlemeli Mevlana tablosu takdim etti.

Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Ali ÖZDEMİR; "Basketbol federasyonumuza bu etkinlik için teşekkür ediyorum.Çocuklarımızı sahada mutlu görmek çok güzel bir duygu.İlimizde alt yapılara önem veriyoruz. Bunun yanında önemli organizasyonlarda ev sahipliği yapıyoruz. Organizasyonlar İlimizde spora önemli katkılar sunarken aynı zamanda ekonomik alanda da büyük girdiler kazandırmaktadır." dedi.

T.B.F Altyapı Faaliyetleri ve Yurtiçi Organizasyonları Yöneticisi Necati Güler, "Sporcu ve velilere hitaben şunları söyledi.Sizleri istekli ve arzulu görmek bizleri çok sevindirdi.Bu Öğrenme isteğinden ve sporcu ahlakından asla vazgeçmeyin. Çok çalışmak gerekiyor., Her sporcunun hedefi olmalı. Hedef dedim! Bu çok önemli bir olgu. Her basketbolcu adayı kendisine bir hedef koymalı ve bu uğurda elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışmalı. Vücudunuz güçlü, zihniniz temiz, idealinız yüksek olsun. 12 Dev adam spor okuları yeni sezona Ekim ayında başlayacak tüm velileremize sizi aracılığınız ile duyurmak istiyoruz.Bartın Belediye Başkanımız la tanışma fırsatı  bulamadım.Kendilerine Basketbola yaptığı katkılardan dolayı Federasyonum adına teşekkür ederim." dedi.

Bartın TBF Basketbol il temsilcisi Aydın KÜKNER Organizasyonlailgili şunları söyledi: "Öncelikle TBF Altyapı Faaliyetleri ve Yurtiçi Organizasyonları Yöneticisi Necati Güler,e  bu organizasyon için teşekkür ederim. Sporcularımız için farklı bir etkinlik oldu.Organizasyon boyunca mutlu ve heycanlı olduğunu gördük.Küçük bir il olmamıza rağmen alt yapımız çok iyi.Gelecek açıdan umutluyum.Basketbol sporunun gelişmesine katkı sunan herkese teşekkür ederim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.