Şampiyonluk Başka Bahara

2017-2018 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6.grupta şampiyonluk mücadelesi veren Bartınspor, Ankara temsilcisi Çubukspor'a konuk oldu.

Geçen hafta sahasında oynadığı ve Bartınlı sporseverlerinn tıklık tıklım doldurduğu tribünler önünde Keçiören Bağlumspor'la 0-0 berabere kalarak şampiyonluğu rakiplerine ikram eden Bartınspor, Ankara deplasmanında Çubukspor'a konuk oldu. Çubuk ilçe stadında saat 15:00'te başlayan karşılaşmayı Eskişehir bölgesi hakemlerinden Sercan Murat Gündüzler yönetti. Her şeye rağmen Ankara deplasmanına da giden cefakar taraftar burada da takımlarını yalnız bırakmadı.

Maçın ilk yarısında Mustafa Ünver ve Kaan Akar'la 2 gol bulan Bartınspor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarıda Çubukspor kendi kalesine bir gol daha atınca maçı Bartınspor 3-0 kazandı.

Maçı 100-0 kazansa da sonucun değişmeyeceği haftada, Kırşehir BELEDİYE sahasında DevreK BELEDİYE'yi 2-0 yenince şampiyonluğunu ilan etti.

Bu sonuçla Bartınspor'un 1998'de başlayan amatör lig macerası bir sene daha uzamış oldu.

Bartınspor, dün penaltı atışları sonucunda Kumluca Esnafspor'u 3-1 mağlup eden Amasraspor'la 2018-2019 sezonunda mücadele etmek için baraj maçı oynayacak.


BULUT İSTİFA ETTİ

Bartınspor başkanı Mehmet Bulut sosyal medya hesanından yaptığı açıklamada; "Nasıp değilmiş. 26 hafta önce camiamızla kenetlendiğimiz bu yolda şampiyon olamadık. Hep birlikte üzüntülüyüz. Bartınspor Başkanı olduğum günden itibaren Yanımda olan Sayın Valimiz Nusret Dirim’e, Belediye Başkanı Cemal Akın’a, Ak Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’a, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya’ya, işadamlarımıza, bürokratlarımıza, yöneticilerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm camiamızdan helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin. Gönlüm Bartınspor’un şampiyon olmasından yana. Şahsıma ve yönetimimize nasip olmadı. Kulübümüzün önünü açmak adına istifa ediyorum. Saygılarımla" diyerek istifa ettiğini açıkladı.

Anahtar Kelimeler:
Bartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
deli 6 yıl önce

aha da buraya yazıyorum.i̇steyen kopyalayıp kaydetsin.şimdi yalandan delilikler başlayacak.başkan ben istifa ediyorum diyecek,ama kentin önünü tıkayanlar aman etme yapma diyecekler,içerde alacağı olan başkan (şampiyonluk priminden tahsil etmeyi düşünmüştür mutlak) alacağını kurtarmak için devam kararı alacak.bu arada her sene harcanan trilyonların kongrede hesabı sorulmayacak.ankara gurubumu istanbul gurubumu hesapları yapılacak.siyasıler şeref tribününde oturacak 2019 seçimlerine hazırlık yapacaklar.muhtemel hoca ve topcuların değişimi söz konusu olacak.sonra bu sabah olduğu gibi erkenden bartın daki bartınspo bayrakları sessızce toplanacak.kapatın gitsin ligi ikinci bitirme ile sonuncu bitirmenin farkı yok ne de olsa.

Avatar
bartınlı 6 yıl önce

bağlum yaktı ah o maç bir sıfır olsa bizim olsaydı keşke o kadar inamıştımki yine olmadı neyse yine de ayağınıza sağlık

Avatar
ankara 6 yıl önce

valla kaç yildir şampi̇yon olma hayali̇ kuruyorlar kaç yil oldu amatör li̇gden 3 li̇ge çikali sonra geri̇ düşüş 18 mi̇ ben sayamiyorum yöneti̇m deği̇şmeli̇ bartın sporun geliride iyi daha iyi futbolcu transfer edebilirler tabiki bu yönetim gibi gelen paraları yemezlerse bartın için çalışırlarsa şampiyon oluruz 3 lige cıkarız işin açıkcası biz bir 18 yıl daha bekleriz ..