Ümit Akyemiş Milli Takım Karmasında

TMVFL milli takım karması ile Ordu ve Ünye Veteranlar takımı karşılaşacak. Milli takım kadrosuna Bartın'dan Ümit Akyemiş'te davet edildi.

Ünye Belediyesi tarafından bu yıl 19.‘su düzenlenecek olan Uluslararası Kültür, Sanat ve turizm Festivali’nde TMVFL milli takım karması ile Ordu ve Ünye Veteranlar takımı karşılaşacak. Milli takım kadrosuna Bartın’dan Ümit Akyemiş’te davet edildi.

ÜMİT AKYEMİŞ ADAY KADRODA

Ünye Belediyesi’nin 2018 yılı faaliyet programında yer alan Uluslararası Kültür, Sanat ve turizm Festivali kapsamında düzenlenecek olan etkinlikte Veteranlar milli takımı Ordu ve Ünye Veteranlar ile 3 özel maçta karşı karşıya gelecek. Bartın İl Özel İdare Yolspor Veteranlar takımından Ümit Akyemiş’in de davet edildiği 24 kişilik milli takım aday kadrosunda, Tanju Nayman, Kazım Tıkıllıoğlu, Göksel Arı Argun antrenör olarak görev yaparken, Bakırköy’den Fatih Şimşek, Kastamonu’dan Enver Ferit Yücebıyık ile Arda Acar,

Didim’den Murat Coşkunçay ile Ufuk Kurucu, Adatepe’den Selçuk Bir, Gümüşhane’den Oğuzhan Ay, Selimiye’den Ahmet Aksoy, Pazar’dan Mustafa Bayar, Menemen’den Mehmet İmal, KRD Ereğli’den Murat Üçpınar,Hayrettin Uzun ve Emin Danışmaz, Karabük’ten Bahattin İskender ile Fatih Öztürk, Zeytinburnu’dan Bilal Demir, Fındıklı’dan Ali Yenigün, Bayburt’tan Süleyman Köse, Çorum'dan Ömer Özer, Erzincan’dan Ahmet Taşkıran, Bafra’dan Özlem Kağıt, Güneş’ten Murat Akkan ve Ordu’dan İlhan Şahin ise TMFVL milli takım forması altında mücadele edecek.

Ünye Belediyesinin 19 senedir düzenlemiş olduğu Uluslararası Kültür, Sanat ve turizm  Festivali kapsamında TMVFL Milli Karması Festivale eşlik edecektir.

MİLLİ KARMA MAÇ PROGRAMI

TMVFL Milli Karması Ordu ve Ünye Veteranlarlar ile karşılacaktır.

Maç Porgramı:

Ordu Şöhretler Karması & TMVFL Milli Karma Futbol Müsabakası – 28 Temmuz Cumartesi Saat 17:00 Ordu Şehir Stadı

Ünye Veteran Futbol Karması & TMVFL Milli Karma (Plaj Futbol Müsabakası)- 28 Temmuz Cumartesi Saat 20:45 Ünye Belediyesi Plaj Tesisleri

Ünye Şöhretler Karması & TMVFL Milli Karma Futbol Müsabakası- 29 Temmuz Pazar Saat 18:00 Ünye Şehir Stadı

Anahtar Kelimeler:
TMVFL
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.