2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig 5.grupta 3.lige çıkma mücadelesi veren Bartınspor, yedinci hafta maçında Bolu temsilcisi Yeniçağaspor'u konuk etti.

İlgili Foto Galeriye Git

BAL 5.grupta ilk hafta maçında deplasmanda 1074 Çankırı Spor'u 4-0 yenerek sezona iyi bir başlangıç yapan Bartınspor, saha ve seyircisinin önündeki ilk maçında Kozlu Belediyespor'a mağlup olmuştu.

42 madencimizin Amasra'da şehit olduğu günün ertesi gün sedasız gittiği Sinop'ta üçüncü hafta maçında Boyabat 1868 Spor'la 0-0 berabere kalan Bartınspor, dördüncü haftada deplasman maçında Çilimli Belediyespor'u 2-0 yenmişti.

Bartınspor’un Yeni Sezon Formaları Satışa Çıkıyor Bartınspor’un Yeni Sezon Formaları Satışa Çıkıyor

Kardemir Karabükspor'un ligden çekilmesi dolayısıyla 5.haftayı hükmen 3-0'lık galibiyetle geçen Bartınspor, geçen hafta da Ankara deplasmanında Gölbaşı Belediyespor'u 2-1 mağlup edip zirveye bir adım daha yaklaşmıştı.

Uzun zaman  sonra saha ve seyircisiyle buluşan Bartınspor, Atatürk Stadında saat 14.00'te başlayan karşılaşmada grubun alt sıralarında yer alan Bolu temsilcisi Yeniçağaspor'u ağırladı.

Maçı adeta katleden Samsun bölgesi hakemlerin Ayberg Öz ve yardımcıları, oyuncuların da desteğiyle seyirciyi çileden çıkardı.

Güzel bir pazar günü şehrin takımını desteklemeye gelen Bartınlı spor severler kapalı tribünde yer bırakmazken, uzatma dakikalarında gelen 1 gol ve 1 puanla yetindi.

Deplasmanda fırtına gibi esen Bartınsporlu futbolcular, ilk yarıda adeta yürüyerek seyircide haya kırıklığı yaşatırken, yenen bir golle zayıf rakibi karşısında ilk yarıyı 1-0 geride kapattı.

Mağlup olunan Kozlu Belediyespor maçındaki istekli oyunu bir türlü sahaya yansıtmayan Bartınspor karşısında, maçın içinde meşru her türlü çirkinliği sergileyen Yeniçağaspor'lu sporcular da dahil olunca Bartınlı spor severler çileden çıktı.

Oyun kurallarını adeta unutan orta hakem ile her pozisyonda ofsayt kaldıran yan hakem çorbada tuzum olsun edasıyla maçı katletti.

Sayısız pozisyonda penaltı bekleyen Bartınsporlu futbolcular, o düdüğü çalmamaya yemin etmiş hakemin niyetini bir türlü anlamazken, yere yatıp kalkmak bilmeyen Yeniçağalı oyuncuların geçirdiği süre dikkate alındığında 20 dakika uzaması gereken maçı idare edemeyeceğini anlayan Ayberg Öz 10 dakika uzatma verdi.

Bir oyuncuyu kırmızı kartla oyundan atan ancak sahadan atamayan Öz, sahanın karışmasına davetiye çıkardı. Kendi hatasını karşı tarafa 3-5 sarı kartla kapatmaya çalıştı.

İlk yarıdaki ruhsuz futbolu son dakikalarda unutan Bartınspor'da Yeldar 90+5'te sahneye çıkarak 1 puanı kurtardı.

Bu skorla puanını 14'e çıkaran Bartınspor önümüzdeki hafta sonu Devrek Belediyespor'a konuk olacak.

BAL 5.Grup 7.Hafta
Bartınspor 1-1 Yeniçağaspor
Kavaklıderespor 1-1 Kastamonu Özel İd.K.Hz
Kozlu Bld. 2-0 Devrek Belediyespor
Boyabat 1868 Spor 3-0- Karabükspor (hük)
Karabük İdmanyurdu Spor 1-0 1926 Polatlı Bld.
Çilimli Belediyespor 3-1 Gölbaşı Belediyespor
1074 Çankırıspor Kardemir 0-4 Karadeniz Ereğli Belediye

Editör: TE Bilişim