5 Çifte, 2 Gün 1 Gece Konaklamalı Tatil

Küre Dağları Milli Parkı, İstanbul’da düzenlenen Dünyanın en büyük 4 Turizm fuarından biri olan EMITT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) 2020’ye Katılarak, tanıtımı yapıldı.

İstanbul’da düzenlenen, Dünyanın en büyük 4 Turizm fuarından biri olan EMITT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) 2020 fuar alanına gelen ziyaretçiler tarafından Milli Parkımızın Standına ilgi büyük oldu. Milli Park Müdürü Ali BOZKURT ve kurum personelinin katılım sağladığı ve Vali Sinan GÜNER'in himayelerinde Bartın il standında Küre Dağları Milli Parkımızın Bartın ve Kastamonu’daki tüm alanlarının tanıtımını yapıldı.

Standı Bartın Valisi Sinan GÜNER, Zonguldak Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Antalya Valisi Münir KARALOĞLU, Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN, Kastamonu Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol YAŞAR, dernekler ve Sivil Toplum Kuruluşları ziyaret ettiler.

Çekilişi 5 Şubat 2020’de Yapılacak Olan Küre Dağları Milli Parkında Doğa Seni Çağırıyor 5 Ayrı Çiftte 2 Gün Bir gece Konaklamalı Tatil İmkânı Ödüllü Hediye Çekilişine 1400 kişi Katlım Sağladı.

Standa gelen turizm ve seyahat acentelerine ve ziyaretçilere Küre Dağları Milli Parkının tüm alanlarının gsterildiği video gösterimi ve tanıtıcı materyallerle tanıtımı yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
EMİTT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.