Ankara'da Kozcağız Standına Yoğun İlgi

Ankara’da düzenlenen Bartın tanıtım Günleri’nin açılışı TBMM Başkanı İsmail kahraman tarafından yapıldı. Tanıtım günlerinde Kozcağız Belediyesi’nin hazırladığı birbirinden güzel eserlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

İlgili Foto Galeriye Git

Kozcağız’ın değerlerini ön plana çıkaran stand, Salep Projesi başta olmak üzere, yeniden yapılarak Kozcağızlıların beğenisini kazanan Ana cadde Projesi resimleri oldukça dikkat çekti. Süs havuzları, Bisiklet yolu, LED aydınlatmalar ve Meydan saatlerinin yer aldığı proje resimleri ziyaretçilerin oldukça dikkatini çekti. Gelen ziyaretçilere, Kozcağız’da yetişen ve Belediye tarafından Projesi yapılarak Koruma altına alınan ‘salep bitkisi’ sıcak olarak servis edildi. Salep Durağı Kozcağız isimli Projesi’nin yanı sıra, Ana cadde Projesi, Tarihi Değirmenler, Tarihi evler, Saya (Ayakkabı) atölyeleri, Kozcağız’da Belediye’nin girişimleri ile sit alanı olarak koruma altına alınan Şar kalesi, Tarihi kıyafetler gibi Kozcağız’da öne çıkan birçok eser ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Kozcağız’ı tanıtıcı broşürler Belediye personeli tarafından dağıtıldı. Açılış Sonrası Belediye Başkanı Mustafa Karaman, ziyaretçiler ve misafirlerle yakından ilgilendi. Başkan ‘Karaman’ yaptığı açıklamada Ankara’da yapılan Bartın tanıtım günlerine bizde Kozcağız Belediyesi olarak katılım sağladık. Amacımız Kozcağız’ın öne çıkan değerlerini tanıtarak, Beldemize sosyal ve ekonomik yönden katkı sağlamak. Ankara’da Kozcağız’da tarihimizden bu günümüze neler varsa neler yapıldıysa bunları gösteriyoruz. Rabbim yardımcımız olsun inşallah dedi. Bartın Valiliği olmak üzere, Bartın Belediyesi, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Bartın Üniversitesi ile kamu kurumlarının stantlarıyla yer aldığı tanıtım günlerinin açılışına Bartın Protokolü tam kadro katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.