Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Bartın EMİTT’e Hazırlanıyor

Bartın 30 Ocak - 02 Şubat 2020 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Dünyanın en büyük dört turizm fuarı arasında yer alan 24. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT’e hazırlanıyor. 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun yaptığı açıklamada, "Dünyanın dört bir yanından turizm profesyonellerini ve tatilcileri İstanbul’da bir araya getiren Turizm ve seyahat endüstrisinin tüm paydaşlarını tek çatı altında toplayan 85 Ülke ve 5000 Kurum ve Kuruluşun katılacağı Fuar kapsamında Bartın Valiliği ve Bartın Belediyesi organizasyonunda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, İlçe Belediye ve Kaymakamlıkların destekleriyle Uzman ekibin görev alacağı fuar için son hazırlıklar devam ederken 3. Holde açılacak olan stantta Bartın’ın tarihi, doğal ve turizm değerleri ve yöresel ürünleri tanıtılacaktır. 

İlimizin kültürel zenginlikleri, somut ve somut olmayan kültürel mirasımızı dünyanın dört bir tarafından gelenlere tanıtılacağı fuarda İlimizle ilgili görseller, broşürler ve çeşitli hediyelik eşyaların yer alacağı stantta broşürleri ve çeşitli görselleri katılımcılara dağıtılacak.

Özellikle İlimize ve bölgemize gelen turistin konaklama süresini artırmak amacıyla Küre Dağları Milli Parkı ön plana çıkarılarak yeni bir destinasyon oluşturulmaya çalışılacaktır. Fuarda Küre Dağlarında konaklama, yeme içme imkanlarının tanıtımı, trekking, yaban hayatı gözleme, av turizmi gibi aktivitelerin ön plana çıkarılması hedeflenmektedir.

İlimizde hizmet veren Turizm İşletme Belgeli tesislerimiz kendi tanıtım bankolarını oluşturarak Seyahat Acentaları ile bire bir görüşme imkanı bulacaklar bu sayede seyahat acentaları yeme-içme tesislerimiz, el sanatlarımızı tanıtma ve pazarlama fırsatına kavuşacaklardır." Dedi

Anahtar Kelimeler:
EMİTT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.