EMITT Fuarı Açılıyor

Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, bu sene de rekor seviyede yerli ve yabancı profesyonel ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Bu yıl 22’incisi düzenlenecek olan EMITT, ülke tanıtımına, turizm sektörünün gelişmesine fayda sağlarken ülkemizde tatil anlayışının, erken rezervasyon avantajlarının benimsenmesinde de etkin rol oynuyor.

Hem katılımcılar hem de tüketiciler için sektörde bir okul niteliği taşıyan EMITT, bu sene de tüm katılımcılar için değer yaratacak, birbirinden faydalı içerik ve iş birlikleri ile sektöre öncülük eden fuarın gözle görünen faydaları arasında yer alacaktır.

İlimizin tarihi turistik ve kültürel değerlerinin tanıtılacağı fuar 25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecektir.

EMİTT fuarına her yıl olduğu gibi bu yılda Bartın Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda katılım sağlanacağını bildiren İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun maddi ve manevi katkılarından dolayı, Sayın Valimiz Nusret Dirim’e şükranlarını, Amasra Kaymakamımıza ve Belediye Başkanlarına teşekkürlerini sundu.

Dursun, "25 Ocak 2018 Perşembe günü Saat 10.00 da açılacak olan fuara tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
EMİTT
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.