Öne Çıkanlar Çaycuma Çayaaltı 2012 Yılında Yapılacak Tarımsal Destekleme Çayırlar Çağdaş Cemal Akın Kozcağız Aydın Kükner

Kudyad, Çanakkale gezisinden mutlu döndü

KUDYAD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Güner, Çanakkale’yi herkesin en az bir kere mutlaka ziyaret etmesi gerektiğini kaydetti. Tarihin altın sayfalarının yazıldığı Çanakkale gezisine Kumluca'dan esnaf, işçi, memur, öğretmen, muhtar ve vatandaşlardan oluşan 54 kişilik grup ziyaret etti.

Kumlucalılar, Kilitbahir Kalesi, Namazgah Tabyası, Koca Seyyid ve Mecidiye Tabyası, Sargı Yeri Şehitliği, Yahya Çavuş ve Ertuğrul Tabyası, Alçı Tepe Köyü, Conk Bayırı, 57. Alay Şehitliği ile Şahindere Şehitliği'ni emekli Yüzbaşı Sedat Yıldırım’ın rehberliğinde gezdi.

Geziye katılan Yılanlar Köyü Camii İmam Hatibi Rasim Ulusoy, Çanakkale’yi ikinci kez ziyaret ettiğini belirterek, aynı heyecanı tekrar yaşadığını söyledi. Geziye katılan maden emeklisi Ali Akyüz ise “Bu maneviyatı yüksek olan organizasyonda bulunmaktan gurur duydum. Çanakkale gezisinde aldığım manevi hazzın tadını hiçbir şekilde anlatmak mümkün değil.” dedi.

Döngeler Köyü Muhtarı Necati Ulus da “Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret ettiğimizde bazen üzüldük, bazen de sevindik, bol bol dua ettik." şeklinde konuştu.

İsmail Şen (CHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.