Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

140. Yıl Parkı 29 Ekim'de Açılıyor

Bartın Belediyesi tarafından projelendirilerek yapım çalışmalarına başlanan Bartın Belediyesi 140. Yıl Parkı 29 Ekim 2016 Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleşecek olan törenle hizmete açılacak.

İlgili Foto Galeriye Git

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın;” Açılış törenimize tüm halkımızı davet eder, parkın şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. “ dedi. Konu ile ilgili açıklamasında Bartın’a yakışan çok güzel bir parkı daha halkın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Cemal Akın”  Allah’ın izniyle 29 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’da açılış törenini gerçekleştirerek parkı halkımızın hizmetine sunacağız. 2 bin metrekarelik bir alan üzerinde son derece güzel bir manzarası olan bu park alanımızın içinde çocuk oyun alanları, yetişkinler ve engelliler için spor alanları, açık teraslı kafeteryası ve oturma alanları olacak. Bordür ve duvar boyama çalışmaları bitmek üzere.  Bu çalışmanın ardından ise kaldırım oluşturma çalışmaları ile parkımızı hazır hale getireceğiz. İlimize yakışan çok güzel bir park oldu. Bu güzel projede emeği geçen proje ekibi üyelerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. 29 Ekim Cumartesi günü yapacağımız açılış törenine tüm halkımızı bekliyor bu hizmetimizin de memleketimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

NEDEN BARTIN BELEDİYESİ 140.YIL PARKI?

Karaköy Mahallesi’nde bulunan ve Bartın Belediyesi’nce yapımı tamamlanan park adını nereden alıyor sorusu akıllara gelebilir. Bartın Belediyesi 1876 yılında teşkilat olarak yapılanmıştır. Bu tarihten önce belediye teşkilatı yoktu. İçinde bulunduğumuz 2016 yılı, Bartın Belediyesi’nin kuruluşunun 140.yılı olduğundan, yapımı tamamlanan parka “Bartın Belediyesi 140.Yıl Parkı” adı verilmesi uygun görülmüştür.  

AKIN;” KAVAKLI CADDESİ’Nİ ÇOK DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ”

Bartın Belediyesi tarafından Kavaklı Caddesi’nde Sokak sağlıklaştırılması çalışmalarına başlandı. Bartın Belediyesi tarafından Kavaklı Caddesi’nde Sokak sağlıklaştırılması yapılıyor.  Çalışmalar kapsamında Kavaklı Caddesi üzerindeki duvarlar, aydınlatma sistemleri ,araç ve yaya kapı girişleri değiştirilecek. Konu ile ilgili açıklamasında sokak sağlıklaştırılması çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarına başlanacağını söyleyen Başkan Cemal Akın, “ Tarihi evlerimizin olduğu Kavaklı Caddesi’ni çok daha güzel bir görünüme kavuşturacağız. “ dedi. Belediye Başkanı Cemal Akın açıklamasında,” Tarihi evlerimizin olduğu Kavaklı Caddesi üzerinde bulunan Eski İtfaiye Binası ile Orduyeri Köprüsü arasından ki alanda sokak sağlamlaştırması çalışmalarına başlandı. Alanda ki duvarlar yıkılarak yeni taş duvarlar örülecek. Ayrıca evlerin araç ve yaya girişlerine ferforjeden yapılmış korkuluklu kapılar yapılacak. Bu kapılarda babaüstü aydınlatmalar olacak. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte yol ve kaldırım düzenleme çalışmaları yaparak sokağı çok daha güzel bir görünüme kavuşturacağız.“ dedi.

İKİ AYRI NOKTADA Kİ ARIZAYA ANINDA MÜDAHALE

Bartın Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kemerköprü Mahallesi Yukarı Sokak ve Demirciler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’nde oluşan su patlaklarına anında müdahale ederek kısa sürede onardı. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın “ Bartın Belediyesi olarak 24 saat boyunca oluşabilecek tüm arızalara karşı vardiyalı çalışan alt yapı ekibini hazır bulundurduklarını söyledi. Başkan Akın “Kemerköprü Mahallesi Yukarı Sokak ve Demirciler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi’nde patlaklar, ekiplerimiz tarafından hızlı bir şekilde onarıldı.  Ana hat ve mesken bağlantılarında meydana gelen su arızları sonucu vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için ekiplerimiz düzenli olarak bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyorlar. Vatandaşlarımıza hiçbir sıkıntı yaşatmadan, hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Bartın Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
belediye 7 yıl önce

belediye ancak park yapar. ışıklandırma yapar lambaarı değiştirir heykel yapar. sıl belediyecilik hizmetlerini kim yapacak. kışın karla mücadelede resmen sınıfta kaldınız be, hala parktan, çiçekten böcekten bahsediyorsunuz..

Avatar
sayın başkan 7 yıl önce

bi kere de ağzınızdan imar planı hakkında bi şey duysak. hani şu toki köprüsü !!!!!!!!

Avatar
Bence son parklarini yap 7 yıl önce

Baskan hala anlayamadin millet senden park istemiyo. Asil ihtiyaclarini istiyo o yollardan tuxaklardan asacamda parka gidecwm.he buda asmadaki selale gibi fiyasko olmasin

Avatar
Ahmet bilir 7 yıl önce

Yanından geçerken gördüm manzarası çok güzel başarılar dilerim

Avatar
bartın 7 yıl önce

şunu görüyorum ki bazı insanlar laf olsun diye belediyeyi kötülemiş.arkadaşım bi fikrin varsa gidersin arge çalışmalarında dile getirirsin.sen akşama kadar evde oturup olmamış dersen seni kimse kaale almaz.nitekim karaçayda ben daha boş masa bulup mangal yakamadım.sen diyosun ki park yapmakla olmuyo. parkla bi il gelişmez ama gelişmeye başladığı gözlemlenir.

Avatar
örnek 7 yıl önce

yeni doğalgaz şerit halinde çukurlar açıldı. bir sene kapanmıyor. niye görmüyorsunuz. başka bi gezegende mi yaşıyoruz. tarla sokaktaki fındıklık yamasındaki tam 9 ay durdu. geçen hafta asfaltlandı. yuh olsun. yazıklar olsun..

Avatar
istifa istifa 7 yıl önce

yazık artık dayanamıyorum. sıfır hizmet yapıp da bu kadar konuşmak. nerde imar planı. nerde sokaklar delik deşik. ilçeyi be o ke götürüyor. hiç mi düşünen yok. çıldıracam yav. yeterr. istifa et istifaaaa

Avatar
ERSİN 7 yıl önce

bartın da öğrenciyim ve dördüncü yılım. ne sıkınıtımız olsa cemal bey yardımcı olur. mhp görüşüne de sahip değilim ama bu kadarsıcak kanlo bırısı ıle tanısştığıma cok memnunum. yorumlara bakıyorum hepsi tek kalemden cıkmış.